1. Home
  2. Destacat
  3. Endesa vol impulsar la mobilitat elèctrica dels seus treballadors i flota comercial
Endesa vol impulsar la mobilitat elèctrica dels seus treballadors i flota comercial

Endesa vol impulsar la mobilitat elèctrica dels seus treballadors i flota comercial

0
0

Endesa ha llançat un ambiciós pla perquè els seus treballadors accedeixin a un vehicle elèctric i per electrificar la seva flota comercial.

Un cotxe elèctric d'Endesa
Un cotxe elèctric d’Endesa

Segons la directora de Sostenibilitat, Maria Malaxachevarría en declaracions recollides per Ecomotor, per segon any consecutiu s’ofereix als treballadors d’Endesa la possibilitat d’accedir a un vehicle elèctric mitjançant un pla d’ajudes. L’elèctrica ofereix 300 cotxes en modalitat de rènting perquè els contractats puguin utilitzar un cotxe elèctric durant un termini de dos anys.

Es calcula que el cinc de la plantilla de l’empresa utilitzarà aquest tipus de vehicles. L’objectiu és conscienciar els empleats sobre la mobilitat sostenible i fomentar el vehicle elèctric.

Barreres d’accés a la mobilitat elèctrica

Abans d’iniciar el pla es va fer una enquesta per conèixer les barreres d’entrada d’aquest tipus de mobilitat. Una de les preocupacions principals és l’autonomia d’aquest vehicle i la seva recàrrega.

L’empresa facilita a l’empleat la instal·lació d’un punt de recàrrega.

Alhora, l’empresa vol avançar en l’electrificació de la seva flota de vehicles comercials i vol que la meitat estigui lliure de combustibles fòssils abans del 2020

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *