1. Home
  2. Actualitat
  3. Entregat el primer Opel comprat a través d’Amazon
Entregat el primer Opel comprat a través d’Amazon

Entregat el primer Opel comprat a través d’Amazon

0
0
Un Opel entregat a través d'Amazon
Un Opel entregat a través d’Amazon

Opel i Amazon han col·laborat en una exclusiva campanya per primera vegada a l’Estat Espanyol en què un client va comprar un vehicle mitjançant el portal web i el va rebre en un termini de 72 hores.

Javier Luque Mora, un madrileny de 50 anys ha estat el pioner en una experiència de compra innovadora i ràpida. Segons les últimes dades de la Comissió Nacional Espanyola dels Mercats i la Competència (CNMC) sobre comerç electrònic,  es van superar els 24.000 milions d’euros el 2016, fet que va suposar un 20,8% més que l’any anterior.

L’automoció busca un forat en el comerç en línia

Els sectors d’activitat amb més ingressos el 2016, segons la CNMC, han estat les agències de viatges i operadors turístics -un 10,7% del total de volum de negoci del comerç electrònic-; el transport aeri -un 9,3% -; o les peces de vestir -amb un 7,2% -. Ara és l’automoció la que busca el seu lloc al popular pastís de la venda virtual i és per això que Opel ofereix 20 unitats del seu model Grandland X a través d’Amazon.

Opel ofereix als clients del portal la possibilitat de sol·licitar la reserva d’una de les 20 unitats disponibles de l’edició especial de l’Opel Grandland X Excellence 1.6 CDTi de 120 CV en color Blau Galápagos, amb sostre negre, sistema Start & Stop i transmissió automàtica de 6 velocitats, per un preu de 29.564,74 €.

Quan un client realitza la pre-reserva online, ha de realitzar un dipòsit de pre-reserva del vehicle de 500 euros que posteriorment s’han de deduir íntegrament del preu final. Si després de realitzar la pre-reserva el client no desitja signar el contracte de compra, se li reemborsarà la quantitat pagada.

Tan aviat com es confirmi la pre-reserva, el servei d’atenció al client d’Opel contacta amb el client per oferir-li les opcions de lliurament i preferències per finalitzar el procés d’adquisició. El distribuïdor seleccionat contactarà amb ell per escollir la forma de pagament (que es realitzarà al concessionari). Un cop signat el contracte de compra amb el distribuïdor, el cotxe s’envia al concessionari Opel corresponent on es realitza la pre-entrega i se li expliquen les funcionalitats del seu nou Grandland X.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *