1. Home
  2. Actualitat
  3. Entrevista a JACK JUANDÓ, gerent del concessionari oficial Harley-Davidson a Girona
Entrevista a JACK JUANDÓ, gerent del concessionari oficial Harley-Davidson a Girona

Entrevista a JACK JUANDÓ, gerent del concessionari oficial Harley-Davidson a Girona

0
0

IMG_1577

A principis d’aquest mes de juny va obrir les seves portes a a la província Girona el nou concessionari de Harley-Davidson, després de cinc anys d’absència oficial de la marca.

Vostès porten molts anys amb la concessió Renault a Girona. Ara experimenten un gir de 360º amb la creació d’aquest espai Harley-Davidson a la ciutat. Com sorgeix aquesta inquietud?                                     És veritat que nosaltres som concessionaris de vehicles des de fa molts anys. El meu avi, a qui jo no vaig arribar a conèixer, va fundar un petit negoci de venda i reparació de vehicles que en la tercera generació i més de 60 anys després ha esdevingut l’actual concessionari Renault i Dacia, amb cobertura al 50% de la província de Girona. Així doncs, la nostra passió pel món del motor i la nostra il·lusió empresarial és evident. Aquests factors moltes vegades ens havien portat a plantejar-nos el gir estratègic cap al món de les dues rodes, però sempre havíem tingut clar que havia de ser de la mà d’una marca històrica i de primer ordre. Harley-Davidson n’és el màxim exponent!

Què suposa l’obertura d’aquest concessionari tant especial a les comarques gironines?                     Suposa correspondre a la legió d’entusiastes de la marca. Hi ha unes 1.100 motos Harley-Davidson matriculades a la província de Girona, i la nostra il·lusió és tornar-los a obrir les portes de casa seva.

Com percep vostè el perfil de comprador d’aquesta marca? A priori pot semblar que el comprador Harley respon a un perfil molt concret i fàcil “d’etiquetar”. La realitat és ben diferent i el client Harley-Davidson és absolutament variat. Nosaltres hem dissenyat el nou projecte de la concessió de Girona pensant en donar cabuda a tots els amants de la marca, independentment de la seva manera de viure-la.

En poques paraules, què representa Harley-Davidson en el sector de la moto? Només cal dir que Harley-Davidson aconsegueix connectar amb els seus clients d’una manera emocional que va més enllà del propi producte, aconsegueix que els clients arribin a estar literalment enamorats de la marca i també aconsegueix convertir les seves botigues en temples de pelegrinatge. Tenir una Harley significa alguna cosa més que tenir una moto. Harley-Davidson és el model de vida de molts consumidors de tot el planeta. I quan una marca arriba a aquest nivell, es pot dir que ho ha aconseguit tot.

Pregunta obligada… Sempre s’ha comentat que la marca de Milwaukee té quelcom diferent que enganxa. Per vostè, quina diferència hi ha entre una “moto” i una “Harley-Davidson”? Aquesta pregunta va molt relacionada amb l’anterior. Li respondré utilitzant una frase mítica i genuïnament Harley-Davidson que il·lustra perfectament aquest esperit, i diu:

Venem un estil de vida, un sentiment. Les motos les entreguem gratis.

Ara faci’m cinc cèntims de què hi podem trobar a aquestes noves instal·lacions? Exposició, taller, zona de transformació… Actualment disposem de botiga de motos noves on el client podrà veure i provar tota la gama de models Harley-Davidson. Paulatinament anirem incorporant la venda de motos d’ocasió. A la mateixa botiga el client podrà trobar un apartat tèxtil amb tot tipus de roba i complements genuïnament Harley. També disposem de peces de recanvi i accessoris per tal que el client pugui personalitzar la moto segons les seves preferències. I, evidentment, disposem de taller de manteniment i reparació. Els meus companys membres de l’equip de Harley-Davison Girona estan formats per la Harley-Davidson University.

Equip Harley-Davidosn
Agustí Herrera, mecànic i responsable de post-venda; Xevi Deulofeu, responsable de botiga; Ana Pérez, agent comercial; Jack Juandó, gerent de Harley-Davidson Girona

Està clar que disposen d’una clientela molt fidel i apassionada per la marca. Però, quines accions duran a terme durant els propers anys per seguir captant a nous clients? El primer que hem decidit fer de forma immediata ha estat premiar a tots els clients que s’han mantingut fidels a la marca tots aquests anys, per això hem posat en marxa una campanya on el client gaudirà d’un 50% de descompte en la mà d’obra en la seva primera visita al nostre taller. És una campanya súper potent que tenim previst allargar fins al 31 de desembre d’aquest any!

Per últim i de cara al futur… Quins models nous està preparant Harley-Davidson que podrem venir a veure a Fornells? La marca no s’atura i no para de treure nous models al mercat! Però deixi’m convidar als futurs clients a que no esperin a nous models per venir-nos a conèixer. Estarem encantats de que vinguin a descobrir les noves instal·lacions, independentment de si tenen intenció de compra o no!

HARLEY-DAVIDSON GIRONA: CTRA N-II, 21 BIS – FORNELLS DE LA SELVA 17458
Tel. 972 476 404

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *