1. Home
  2. Actualitat
  3. Entrevista a Robert Espígol, gerent de Infiniti Girona
Entrevista a Robert Espígol, gerent de Infiniti Girona

Entrevista a Robert Espígol, gerent de Infiniti Girona

0
0

La família Espígol és sinònim de professionalitat i experiència en el món dels concessionaris de cotxes a les comarques gironines. Nissan i Toyota a Figueres, i Lexus a Girona, són tres marques representades amb un bagatge exemplar. Sense anar més lluny, els deu anys de Lexus a Girona s’han convertit en un nou i flamant concessionari que, a la vegada, ha reportat la incorporació de la marca Infiniti al trèvol ja existent dins el paraigües de la família.

Aquesta nova nau de procedència japonesa, que va arribar a l’Estat espanyol el 2008, estarà comandada per Robert Espígol amb el suport de Ricard Puig (a les imatges), el responsable comercial i la cara visible, professional i amable al concessionari de Fornells de la Selva. Una marca jove, innovadora, luxosa i de tendència, que capta a conductors a qui els estímuls esportius, el disseny i la tecnologia són vicissituds innegables i vitals.

IMG_1287

El cognom Espígol és un dels més reconeguts del món del motor a les comarques gironines. Ara també portaran la marca Infiniti a la ciutat, una marca Premium de la qual, segur que en tenen posades moltes expectatives, veritat?

Efectivament. Tot i ser una gran desconeguda, està en ple creixement a nivell europeu.

 

Quina és la principal acció a dur a terme durant aquest any 2017?

Fer conèixer la marca i la seva filosofia exclusiva de servei vers els seus clients a la província de Girona, sobretot de la mà de Ricard Puig, el nostre responsable comercial (a la imatge). Així mateix col·laborar a impulsar el creixement que actualment té la marca a nivell europeu davant els nous i els futurs models.

El segell ‘Espígol’ estarà present en aquesta marca. Quin valor afegit incorporaran en aquesta nova etapa d’Infiniti a Girona?

El nostre objectiu és fer que el client d’Infiniti gaudeixi d’un servei integral, exclusiu, d’alta qualitat, perseguint la filosofia de la marca.

Em podria resumir en poques paraules, què és i què representa Infiniti en el sector de l’automòbil?

És la marca que crea tendència, luxosa, exclusiva, mantenint un ADN molt esportiu. No oblidem que Infiniti va dissenyar el primer i reconegut model crossover-suv del món.


“Infiniti crea tendència. És una marca luxosa, exclusiva i amb un ADN molt esportiu”


Com s’està obrint la marca cap a nous potencials clients?

Ampliant la gama amb nous models com ara el Q30, QX30 i el nou Q60, accedint així a nous segments de mercat que fins ara no cobríem.

Com veu el perfil de comprador de la marca?

Tot i ser una marca Premium, crec que encaixarà perfectament amb el perfil dels clients gironins, gràcies al seu disseny innovador i la gran qualitat del producte.

Acaben de llançar al mercat el nou Q60. Què significarà aquest model per a vostès?

És el referent dins la marca del disseny, innovació, esportivitat… en resum el producte que marca la diferència.

I en clau de futur… Ens pot anar avançant algunes novetats que podrem venir a veure properament en el concessionari de Girona?

El proper llançament de la marca, presentat en els darrers salons de París i Ginebra, i que es tracta d’un crossover-suv del segment de D.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *