1. Home
  2. Actualitat
  3. ENTREVISTA JORGE LORENZO: “M’agrada controlar tot el que m’envolta, no m’agrada sentir-me insegur”
ENTREVISTA JORGE LORENZO: “M’agrada controlar tot el que m’envolta, no m’agrada sentir-me insegur”

ENTREVISTA JORGE LORENZO: “M’agrada controlar tot el que m’envolta, no m’agrada sentir-me insegur”

0
0

P20130322143513102Sempre t’han de preguntar sobre la moto, sobre Moto GP, sobre la relació entre tu i Valentino. A El Motor de Girona ens encanten els cotxes i les motos, però com que volem anar més al coneixement teu com a persona, volem preguntar-te sobre el Porsche tan lluent i bonic que tens en el garatge. Què t’agrada d’ell? Quin tipus de vehicle, a part de les motos, t’atreuen?

Doncs és espectacular, preciós. M’agradaria poder pilotar-ho en un circuit, a veure si tinc l’oportunitat aquest any.

Ets prudent al volant? Quin tipus de conducció practiques?

Vaig bastant tranquil. És més, et reconeixeré que prefereixo anar de copilot a la carretera, m’agrada dormir i relaxar-me. De vegades la carretera estressa molt, sobretot a la ciutat. Si és per autopista o carreteres de corbes, llavors sí m’agrada conduir.

Com és el dia a dia normal de la vida de Jorge Lorenzo?

Doncs atrafegat. No matino massa, m’agrada dormir. Però després d’esmorzar em vaig a entrenar dur. Si és un dia de gimnàs, hi ha un parell de sessions, amb aturada al migdia per menjar. Després em relaxo al final de la jornada, sopo ràpid i no me’n vaig a dormir tard.

Què fas per evadir-te una mica de l’olor a gasolina i els circuits?

M’encanta estar tranquil a casa, no fer res. Llegir un llibre a la piscina o al sofà és una de les meves coses preferides, o connectar-me a internet o jugar a algun videojoc.

En la teva faceta més interna i personal, sabem que un pilot com tu és amant del risc, l’adrenalina, la velocitat. Esteu forts, mentalitzats per donar sempre el màxim. Però… Hi ha alguna cosa que et produeixi por o pànic? Si és que hi ha alguna cosa, clar…

Em fan una mica de por les lesions, és el pitjor del meu esport. Però ja sabem que són inconvenients de l’ofici.

P20130422053915900Per cert. Ets supersticiós?

No, zero.

Digues-me un ídol personal teu que no estigui vinculat al món del motociclisme. Has volgut semblar-te en alguna cosa a ell/ella?

Sempre em va agradar Michael Jordan, em sembla l’esportista perfecte.

Sembles un tio tremendament emocional però amb una capacitat de racionalitat molt elevada. El control de la teva vida i les teves emocions és important per a tu?

M’agrada controlar tot el que m’envolta, no m’agrada sentir-me insegur.

Sabem que ets seguidor del Barça i, com a bon esportista, segur que t’agraden altres disciplines a part del motociclisme. Però… Hi ha alguna cosa que et faci perdre el cap que no estigui relacionat amb l’esport?

M’agrada practicar altres esports com el tennis, el golf, el ciclisme,.. Una mica de tot. Ara jugo bastant a ping-pong.

Ara digues-me un lloc per perdre’t, un llibre i una pel·lícula que t’hagi arribat de debò…

Una platja tranquil·la de Mallorca, una bona biografia d’un esportista i El diari de Noah.

I tanquem. Ets molt jove i et coneixes el globus terraqui gairebé per complet. Penses en el futur? Penses a formar família i assentar-te en un lloc concret? O per contra, et veus sempre d’aquí cap allà?

Pensaré, de moment no. No sé que faré d’aquí a tres anys. Però segur que alguna cosa vinculada a les motos. Per exemple ensenyar a joves pilots. Ja veurem.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *