1. Home
  2. Motos
  3. Equipa la teva Honda NC750X amb accessoris Shad
Equipa la teva Honda NC750X amb accessoris Shad

Equipa la teva Honda NC750X amb accessoris Shad

0
0

Shad presenta una àmplia varietat d’accessoris per a l’Honda NC750X. Els nous accessoris són la bossa de dipòsit SB23, les maletes SH36 i SH48 (totes les maletes top Shad inclouen al seu interior la platina i el joc de cargols), el suport per a l’Smartphone i el seient Shad Style.
Accesorios Shad
La SH48 és una maleta d’alta gamma que té una capacitat de fins a 48 litres. Les maletes laterals SH36 incorporen el nou sistema de fixació lateral 3P System. A més, tenen una capacitat suficient per encabir-hi un casc modular de la talla XXL. La maleta Enduro Bag SB23 és una bossa que va situada sobre el dipòsit extensible, és totalment impermeable i té una capacitat de 15 a 24 litres. El suport per a l’Smartphone és una solució simple per portar l’Smartphone de forma segura ja que es fixa al manillar o al retrovisor. El seient biplaça Shad Style incrementa la superfície de contacte del pilot i del passatger. L’ús de la tecnologia 3D MESH fa que el seient absorbeixi les vibracions i esmorteeixi el rebot.

Els preus són de 188 € + IVA de la maleta SH48, 289 € + IVA de la maleta SH36, 85,50 € de la bossa de dipòsit SB23, 42 € + IVA del suport per a l’Smartphone i de 270 € del seient Shad Style.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *