1. Home
  2. Actualitat
  3. Es dispara l’ús del bus urbà de Banyoles des de la posada en marxa del carnet +65
Es dispara l’ús del bus urbà de Banyoles des de la posada en marxa del carnet +65

Es dispara l’ús del bus urbà de Banyoles des de la posada en marxa del carnet +65

0
0
Foto: Ràdio Banyoles
Foto: Ràdio Banyoles

Els usuaris del bus urbà de Banyoles han augmentat des de la posada en funcionament del carnet +65. Concretament, el primer mes de funcionament, el setembre del 2016, va ser usat per 512 usuaris de del carnet +65, l’octubre per 659, el novembre per 691, el gener del 2017 per 613 usuaris, el febrer del 2017 per 758 i el març del 2017, l’últim mes del qual es tenen dades comptabilitzades, per 948. Aquesta despesa va a càrrec de l’Ajuntament de Banyoles i els usuaris s’han d’identificar.

Les parades són a Can Puig, Canaleta, Mas Palau, Vila Olímpica, la Vila, la plaça Doctor Rovira, plaça Països Catalans, carrer de la Formiga, parc Manel Saderra, l’institut Pla de l’Estany, l’escola Pla de l’Ametller, plaça Sant Pere, passeig mossèn Constans i Clínica Salus. Hi ha 12 expedicions al dia.

El Carnet Municipal de la Gent Gran, conegut com el carnet +65, està dirigit a totes les persones majors de seixanta-cinc anys de Banyoles. Aquest carnet permet als seus titulars obtenir descomptes i promocions en serveis municipals i establiments de Banyoles que s’han adherit a la iniciativa. El consistori fa enviaments regulars de les targetes a les cases dels beneficiaris.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *