1. Home
  2. Actualitat
  3. Es posa en marxa el RondaGi pel tram gratuït d’AP-7 entre Fornells i Vilademuls
Es posa en marxa el RondaGi pel tram gratuït d’AP-7 entre Fornells i Vilademuls

Es posa en marxa el RondaGi pel tram gratuït d’AP-7 entre Fornells i Vilademuls

0
0
Aniol Resclosa -  Peatge AP7 Girona Oest -  Roda premsa Abertis - Inici funcionament RondaGI
Foto: Aniol Resclosa / Comunica

A partir d’aquesta i durant tres setmanes, Autopistas distribuirà de forma gratuïta 200.000 dispositius RondaGI i un fulletó explicatiu entre els usuaris del tram gratuït de l’autopista AP-7 entre Fornells de la Selva i Vilademuls. L’objectiu és millorar la mobilitat a la circumval·lació de Girona, i fer més còmode i fluid el pas dels gironins per l’autopista.

RondaGI és un dispositiu que s’enganxa a l’interior del vidre davanter, just darrere del mirall retrovisor i, quan una antena el detecta, s’obre la barrera permetent el pas. Els usuaris disposen d’una via exclusiva i identificada amb la senyal de RondaGI. Els conductors que disposin de VIA-T no necessiten aquest dispositiu, ja que continuaran circulant pel carril habilitat pel VIA-T.

Ja es pot sol·licitar el dispositiu als peatges de Girona Nord i Girona Sud i als ajuntaments de Girona, Salt, Sant Gregori, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Cervià de Ter, Vilademuls, Fornells de la Selva, Vilablareix i Aiguaviva, i al Consell Comarcal del Gironès, fins que s’esgotin les existències.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *