1. Home
  2. Actualitat
  3. Es presenta l’escola de motos Jorge Lorenzo a l’Escala
Es presenta l’escola de motos Jorge Lorenzo a l’Escala

Es presenta l’escola de motos Jorge Lorenzo a l’Escala

0
0
Foto: Canal 10 Empordà
Foto: Canal 10 Empordà

Aquest dilluns es va presentar l’Escola de Motos Jorge Lorenzo de l’Escala. Es tracta d’un centre creat pel pare del pilot de Moto GP per descobrir nous talents.

Segons informa Canal 10 Empordà el pare del campió va visitar  les intal·lacions acompanyat de Gorka Arayalde, un dels entenadors.

El centre ja té entre les seves mans joves promeses del motociclisme com Joan Santos. Un jove de la Tallada que ha demostrat bones maneres sobres les dues rodes. Aprofitant la presentació va rebre una moto oficial de l’empresa Xmotos i comença una nova etapa.

L’Escola accepta joves a partir de dos anys i utilitza un mètode que treballa aspectes com la flexibilitat, la imatge de l’esportista, els moviments, la tècnica i la mentalitat. També instrueix els pares per tal que aprenguin a controlar els nervis i els ajuden a buscar les millor opció econòmica per tal que l’esport no resulti excessivament car a les famílies.

De l’Escala en poden sortir encara més figures, que estan en procés de creixement, com són Adrià López, Raul Holgado, Oriol Sánchez, Miquel Nogareda o Leo Abulí.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *