1. Home
  2. Actualitat
  3. Es realitzen les feines de manteniment i millora a l’aparcament de la platja Gran de Palamós
Es realitzen les feines de manteniment i millora a l’aparcament de la platja Gran de Palamós

Es realitzen les feines de manteniment i millora a l’aparcament de la platja Gran de Palamós

0
0
Foto: Ajuntament de Palamós
Foto: Ajuntament de Palamós

L’Ajuntament de Palamós realitzat les tasques de manteniment i millora de l’aparcament de la platja Gran, concretament del tram de sauló d’aquest equipament que se situa entre la platja i el passeig del Mar.

Aquest aparcament té molta activitat durant l’estiu amb la qual cosa s’acaba provocant una destacada erosió del ferm conseqüència del pas sovintejat de vehicles. Les tasques s’han realitzat ara, un cop passada la campanya d’estiu i abans del període fort de pluges.

Garantir les millors condicions i durabilitat de cara a l’hivern

El projecte realitzat permet aquest manteniment per tal de garantir-ne les millors condicions i durabilitat de cara a l’hivern. Les tasques que s’han executat s’han basat en l’anivellament de la superfície i la posterior compactació del ferm amb l’objectiu de donar la màxima fermesa a la capa de sauló.

El projecte ha regularitzat la planimetria amb una anivelladora traslladant terres d’alguns punts cap a aquelles zones on s’havien generat esvorancs. Posteriorment tota aquesta superfície s’ha compactat mecànicament.

Aquestes feines han estat a càrrec de l’empresa concessionària del servei d’aparcament d’aquest àmbit, i són incloses dins les tasques de manteniment que es contemplen en les clàusules establertes per l’Ajuntament de Palamós en aquesta concessió.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *