1. Home
  2. Actualitat
  3. Es reprenen les obres de la N-II entre Vilademuls i Orriols
Es reprenen les obres de la N-II entre Vilademuls i Orriols

Es reprenen les obres de la N-II entre Vilademuls i Orriols

0
0
Un dels trams de carretera que s'ha de desdoblar (Foto: Google Maps)
Un dels trams de carretera que s’ha de desdoblar (Foto: Google Maps)

El Ministeri de Foment Espanyol ha reprès les obres de la N-II entre Vilademuls i Orriols aprovades prop d’un any. Aquest és un dels trams del sector nord que fa temps que està empantanegat.

Les obres, segons informa El Punt, tenen un cost d’11.858.000 euros i van iniciar-se el maig del 2015 amb un termini d’execució de 28 mesos. Més tard, però, es va haver de modificar el projecte per ajustar-se a l’obra executada de la connexió de l’enllaç de Vilademuls de l’AP-7 amb l’N-II, així com la reposició de l’N-II i les modificacions en l’enllaç de Sant Esteve de Guialbes. També preveu la recol·locació de la parada de bus de l’enllaç de Sant Esteve de Guialbes i fer alguns arranjaments en matèria de drenatge i senyalització.

Les obres formen part d’un tram més ampli de 3,3 quilòmetres que va començar a treballar-se el 2009 però van quedar aturades per les retallades del llavors Ministre de Foment Espanyol Jose Blanco.

En aquest tram nord de la N-II s’acomulen retards i incompliments de terminis anunciats fins al punt que la Generalitat considera que la duplicació de la carretera entre La Jonquera i Girona fa 20 anys que hauria d’estar feta.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Es reprenen les obres de la N-II entre Vilademuls i Orriols