1. Home
  2. Actualitat
  3. Esclata la guerra entre Blablacar i la Comunitat de Madrid
Esclata la guerra entre Blablacar i la Comunitat de Madrid

Esclata la guerra entre Blablacar i la Comunitat de Madrid

0
0
Bla Bla Car
Bla Bla Car

Bla Bla Car i la Comunitat de Madrid han començat una batalla legal per les sancions que l’administració pública ha interposat contra la plataforma i dos dels seus usuaris.

La Comunitat Autònoma considera il·legal el servei de Bla Bla Car perquè no té llicència per al transport de persones. Una cosa que la plataforma ha posat en dubte davant la Comissió Europea per contradir les llibertats d’establiment i prestació de serveis protegides pel Tractat de la Unió Europea.

Segons Hipertextual dos agents de la Policia Municipal de Madrid van interceptar un conductor de Bla Bla Car i després interrogar-lo sobre si era usuari de la plataforma i el preu abonat pels seus clients li van donar una notificació. Aquesta ha seguit el curs administratiu fins a la interposició de la multa.

Bla Bla Car es considera una xarxa social col·laborativa

BlaBlaCar es considera una xarxa social col·laborativa, no una empresa de transports. La seva activitat es limita a posar en contacte a conductors i passatgers, sense ànim de lucre, perquè assumeixin col·lectivament les despeses del viatge.

Segons la plataforma “Les sancions imposades per la Comunitat de Madrid es basen en l’exigència d’unes llicències que ni BlaBlaCar, ni els seus usuaris, necessiten enlloc d’Europa i que, encara que volguessin, els seria impossible obtenir a l’Estat Espanyol. Això és un clar obstacle a la lliure prestació dels nostres serveis “.

La plataforma compta amb més de 3 milions d’usuaris a l’Estat Espanyol.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *