Espai, prestacions i confort amb el nou Peugeot 308 SW

El nou PEUGEOT 308 SW arriba al mercat com una gran alternativa per a viatjar. Ofereix un ampli espai interior i els passatgers poden sentir-se a pler, amb una longitud de 4,64 m i una distància entre eixos de 2,73 m. A més, l’habitacle està ple d’espais d’emmagatzematge orientats a oferir confort i practicitat. La consola central, de grans dimensions, ofereix espai per als objectes quotidians del conductor i l’acompanyant.

Amb un volum màxim de càrrega per al maleter de 608 litres i fins a 1.634 litres amb els respatllers dels seients posteriors completament abatuts, es converteix en un vehicle perfecte per a la vida diària i per a les vacances. Aquesta capacitat, a més, es multiplica gràcies a la seva modularidad excel·lent. La seva segona fila de seients, amb un respatller que es pot dividir en 3 seccions (40/20/40) i equipat amb comandaments per al seu abatiment des del maleter permet organitzar l’interior adaptant-se a qualsevol circumstància. A més, la porta gran del maleter està motoritzat, per a facilitar l’accés amb els braços carregats i un pis regulable en dues posicions.

A més del confort i l’espai interior, la tecnologia és un altre dels punts forts del Nou PEUGEOT 308 SW. Incorpora una evolució del lloc de conducció PEUGEOT i-Cockpit® que, al costat d’un nou volant compacte, incorpora una pantalla de 10” (25,4 cm) integrada en el quadre de comandament, que es complementa amb unes i-toggles virtuals. Davant el conductor es desplega un innovador quadre d’instrumentació digital de 10” des de l’acabat Activi Pack, que adopta visualització en 3 dimensions des de la versió GT.

La connectivitat fa un pas de gegant amb el nou sistema PEUGEOT i-Connect. La seva funció Mirroring sense fil permet interactuar amb dos telèfons via Bluetooth al mateix temps. L’experiència es completa amb el navegador connectat PEUGEOT i-Connect Advanced, i el comandament de reconeixement vocal “OK PEUGEOT”, que permet accedir fàcilment a les funcions de infoentretenimiento.

La revolució tecnològica encarnada pel Nou PEUGEOT 308 SW també es manifesta en les funcions d’ajuda a la conducció d’última generació. La conducció semiautònoma està molt més a prop amb el pack Drive Assist 2.0 que estrena el canvi de carril semiautomàtic, la preconització anticipada de la velocitat i l’adaptació de la velocitat en corba, als quals cal sumar el control de creuer adaptatiu amb funció Stop and Go i l’ajuda al manteniment de carril.

A més, el Nou PEUGEOT 308 SW reforça el seu patrimoni tecnològic i la seguretat de tots els seus ocupants amb el sistema de vigilància d’angle mort de llarg abast (75 metres), l’alerta de trànsit posterior, que adverteix de possibles perills en inserir la marxa enrere, l’ajuda a l’aparcament de 360°, gràcies a 4 cambres (davantera, posterior i laterals), la trucada d’emergència “E-call+” amb informació del nombre de passatgers i localització del vehicle complementada amb la direcció del vehicle en la carretera, el sistema AQS (Air Quality System) amb configuració “Clean Cabin” a partir de l’acabat GT i el sistema Hi-*Fi Premium FOCAL®, que es estena en aquest model.

Un viatge confortable i segur en un automòbil que destaca pel seu disseny fluid i aerodinàmic, amb línies que proporcionen un aire esportiu. Igual que en la berlina, s’ha optimitzat la forma de l’estructura per a dissenyar un sostre molt inclinat i augmentar la superfície disponible per a donar forma a la part posterior sense comprometre l’espai interior. La seva distància entre eixos és 55 mm major que en la berlina, la qual cosa contribueix a aconseguir una línia esvelta i major espai en la zona posterior.

En el frontal, el Nou PEUGEOT 308 SW exhibeix el nou logotip de PEUGEOT en una graella que li dona protagonisme. La seva presència es veu reforçada pel patró de la graella que convergeix gradualment cap a ella. Els fars davanters empren tecnologia LED des del primer nivell d’equipament. Cisellats i fins, contribueixen al dinamisme i a la identitat del nou PEUGEOT 308 SW.

La saga del Nou PEUGEOT 308 SW ha estat objecte d’un treball molt cuidat. Continua amb les característiques formes del lateral del nou PEUGEOT 308, esculpides en profunditat, la qual cosa crea una pronunciada entrada de llum que ofereix la sensació que el cotxe està més pegat al sòl. Incorpora els pilots full LED ultra-fines de la versió berlina, però sense la franja negra que els uneix. S’ha donat prioritat a l’aerodinàmica i a l’optimització dels fluxos d’aire.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Honda Civic Type R: Esperit de competició

Honda Civic Type R: Esperit de competició

Disponible a Europa a principis de 2023, el nou Civic Type R ja

Posterior
Més equipament per l’Ibiza i l’Arona

Més equipament per l’Ibiza i l’Arona

L’Ibiza està disponible amb els acabats de

També et pot interessar
Total
0
Share