1. Home
  2. Actualitat
  3. ESPAI VITAL ÒPTIM
ESPAI VITAL ÒPTIM

ESPAI VITAL ÒPTIM

0
0

La configuració cupè del nou Formentor no resta gens ni mica de comoditat i habitabilitat a l’interior, amb una zona davantera àmplia i diàfana, i una zona posterior per als ocupants molt ben optimitzada.

Text: Albert Alsina / Fotos: CUPRA

És espectacular. Té un disseny transgressor… Però això no li resta enters quan a habitabilitat interior. I és que al ser un CUV, un Crossover Utility Vehicle, pot presumir de tenir la comoditat d’un turisme i l’habitabilitat d’un SUV. I és que l’interior ha estat pensat de forma intel·ligent per ser ordenat i optimitzat, amb un excel·lent espai davanter i una zona posterior… realment sorprenent.

I és que tot i la caiguda de la carrosseria de tipus cupè, el disseny del Formentor ha proporcionat un accés als seients notable (amb una altura de porta molt bona) i una altura dels seients estudiada al mil·límetre, per permetre asseure’s de forma còmoda i senzilla. Un cop a dins, l’espai entre el seient i el sostre no es percep reduïda, permetent un bon espai tant per a les cames com per al cap.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *