Espargaró continua el GP somiat amb victòria i un Márquez pletòric en segona plaça

Acosta tercer després de les caigudes de Bagnaia, Binder i Raúl Fernández

Repetint el guió de Le Mans, sortida formidable de Marc Márquez, que ha guanyat sis places; de 14è a 8è. Pedro Acosta n’ha guanyat 4, situant-se segon, just per darrere de ‘Pecco’ Bagnaia. L’altra cara de la moneda ha sigut Aleix Espargaró, que ha baixat fins a la cinquena plaça. En la segona volta, Acosta s’ha posat primer, però Bagnaia li ha tornat de seguida.

En la tercera volta, Acosta és primer, i Raúl Fernández també ha superat a Bagnaia. En la baixada abans de la Moreneta, el madrileny li ha tirat la moto al murcià, i Acosta ha perdut posició també amb Bagnaia. Dos girs més tard al circuit, Raúl Fernández continua primer i s’està escapant del grup capdavanter.

Volta sis, Fernández perd el tren davanter en el revolt de l’estadi i cau. El de l’equip Trackhouse ha empès amb totes les seves forces, i potser ha exagerat en aquest intent d’anar per la victòria.

Un gir més tard, quan Brad Binder ha agafat el relleu de Fernández i ha provat la mateixa estratègia, ha caigut de la mateixa manera en la baixada de la Moreneta. El Circuit de Catalunya és un recorregut molt delicat amb l’adherència, i has de mesurar al mil·límetre cada acció. És el torn de Bagnaia per liderar.

A tres voltes pel final, tenim a Bagnaia primer, Aleix Espargaró caçant-lo, Pedro Acosta tancant el podi i Marc Márquez tot darrere buscant arrabassar-li la demarcació. El cerverí, que ha superat a Jorge Martín fa diverses voltes, ha remuntat deu places, i vol tancar aquesta gran actuació amb un nou podi en l’Sprint Race. És l’Home de les Remuntades.

Última volta, i sembla que Espargaró no podrà amb Bagnaia. Per l’altra banda, Márquez sobrepassa a Acosta en la frenada del primer revolt, i li tocarà defensar-se. En la baixada prèvia a la Moreneta, ‘Pecco’ Bagnaia ha caigut, repetint l’acció de Brad Binder, servint la victòria en safata de plata a Aleix Espargaró. Marc Márquez ha consolidat la segona plaça, i Acosta no ha arriscat de més; tercer. Jorge Martín ha fet quart i Enea Bastianini cinquè. Aleix Espargaró continua firmant el seu cap de setmana somiat després d’anunciar la seva retirada.

Text: Roger Amores / Foto: MotoGP

Total
0
Shares
Anterior
Grup Autopodium inaugura la seva nova botiga de Volkwsagen a Olot amb concert de Cesc Sansalvadó

Grup Autopodium inaugura la seva nova botiga de Volkwsagen a Olot amb concert de Cesc Sansalvadó

El Grup Autopodium ja ha obert les portes de la seva renovada botiga de

Posterior
Alonso continua marcant el ritme de Moto3 i obté la victòria a Catalunya

Alonso continua marcant el ritme de Moto3 i obté la victòria a Catalunya

Ortolá i Rueda tanquen el podi en una cursa molt ràpida al capdavant

També et pot interessar
Total
0
Share