Espectacular el nou Volkswagen ID.7 amb camuflatge digital

Des d’avui fins al 8 de gener de 2023 Volkswagen Group of Amèrica presentarà la seva primera berlina totalment elèctrica basada en la plataforma modular de propulsió elèctrica (MEB) amb un camuflatge intel·ligent en el CES (Consumer Electronics Xou) a Las Vegas. L’exclusiva tecnologia amb un acabat de pintura multicapa pot fer que algunes parts del vehicle brillin. Funciona de manera interactiva i simbolitza el següent pas en la digitalització del futur model superior de la família ID.

El prototip de l’ID.AERO3, que es va mostrar inicialment a la Xina, ja va oferir un avançament del nou model, que també aposta per un disseny aerodinàmic i permet autonomies de fins a 700 kilómetros2 (WLTP). Després de sis anys, Volkswagen Group of Amèrica torna al CES, la major fira d’electrònica del món, amb un producte especial.

ID.7 ofereix una experiència de climatització i confort innovadora

En el seu últim model basat en la plataforma MEB, VW respon als comentaris dels clients i millora l’experiència de l’usuari en les àrees pertinents. Nombroses innovacions venen de sèrie en l’ ID.7:

· El nou concepte de pantalla

· Head-up-Display amb realitat augmentada

· Una pantalla de 38 centímetres (15 polzades)

· Un nou sistema de climatització integrat en el primer nivell del sistema de infotainment

· Lliscadors tàctils il·luminats

El nou concepte de climatització amb sortides d’aire intel·ligents ofereix diferents funcions: per exemple, l’ ID.7 reconeix al conductor que s’acosta amb la seva clau i comença a refredar l’interior en els dies calorosos d’estiu o a escalfar-lo en els dies freds abans que entri. Els «Smart Air Vents» de nou disseny controlen el cabal d’aire i es mouen de manera dinàmica per a distribuir-lo en una gran superfície com més de pressa millor. Si els passatgers estan asseguts en el cotxe, la ventilació pot dirigir-se directament al cos o ventilar l’interior de manera indirecta. Aquestes funcions estan sempre visibles i poden activar-se en la nova pantalla de gran grandària, a més de guardar-se individualment segons l’usuari. Les peticions especials s’activen per veu. L’ ID.7 respon a «Hola Volkswagen, tinc les mans fredes» posant en marxa la calefacció del volant. A més, l’aire calent flueix específicament cap a les mans.

L’excepcional concepte de camuflatge és interactiu

VW està fent visible la intel·ligència del nou ID.7 d’una forma especial en el CES de Las Vegas. La berlina camuflada presenta un disseny de camuflatge digital amb un exclusiu acabat de pintura del vehicle que fa que l’ ID.7 brilli de manera interactiva. S’han aplicat 40 capes de pintura, que unes vegades són conductores i altres aïllants. 22 zones controlables per separat del vehicle s’electrifiquen (electroluminescència) sota la capa superior de pintura perquè s’il·luminin. Si ho acobla tot a un sistema de so, el ritme es fa visible a través de la il·luminació de zones individuals.

Els codis QR del capó davanter i de tots dos flancs serveixen d’interfície entre el món físic i el digital. Tot el camuflatge continua amb la temàtica del codi QR, ocultant els contorns del vehicle de sèrie posterior.

La plataforma modular de propulsió elèctrica (MEB) permet un disseny aerodinàmic i un concepte ampli de l’habitacle

Estilísticament, l’ ID.7 segueix el llenguatge de disseny de la família de models ID. totalment elèctrics. El llenguatge de disseny de la berlina és especialment cridaner pel frontal i el sostre de disseny aerodinàmic, que contribueixen a reduir el consum energètic i a augmentar l’autonomia. Les entrades d’aire en la part davantera permeten que el corrent d’aire flueixi específicament cap al lateral del vehicle en direcció a la part posterior. Formen així una cortina d’aire que calma el cabal d’aire cap al costat del vehicle. El sostre inclinat ajuda al ID.7 a aconseguir un coeficient aerodinàmic molt bo. L’autonomia aconsegueix aproximadament els 700 kilómetros2 (WLTP).

Com tots els models de la família ID., l’ID.7 es basa en la plataforma MEB del Grup Volkswagen. Els avantatges del disseny modular amb volades curtes i una gran batalla (2,97 metres) optimitzen l’espai interior. El resultat en l’ ID.7 és el caràcter d’una generosa berlina de luxe amb una especial sensació d’amplitud.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ja s’acosta la presentació del Peugeot Inception Concept

Ja s’acosta la presentació del Peugeot Inception Concept

La marca PEUGEOT no es resisteix al plaer de compartir unes quantes imatges i un

Posterior
Nou CUPRA León eTSI 150 CV DSG: més prestacions, tecnologia i eficiència

Nou CUPRA León eTSI 150 CV DSG: més prestacions, tecnologia i eficiència

Aquest motor es beneficia dels avantatges que aporta l’etiqueta ECO de la

També et pot interessar
Total
0
Share