1. Home
  2. Cotxes
  3. Esportivitat i personalitat, atributs del nou Peugeot 308 GT
Esportivitat i personalitat, atributs del nou Peugeot 308 GT

Esportivitat i personalitat, atributs del nou Peugeot 308 GT

0
0

Peugeot presenta el nou 308 GT, que estarà disponible tant amb la versió berlina de cinc portes com la versió familiar SW. La gamma de colors es realça amb l’exclusiu blau magnètic.

308 GT

En l’habitacle trobem també una ambientació particular gràcies a la utilització del color antracita en els recobriments interiors de les parts altes i els repunts vermells en els diferents teixits. La posició de conducció és ideal amb l’ergonomia del Peugeot i-Cockpit, que situa el quadre de rellotges en el pla directe de visió del conductor.

El Peugeot 308 GT estarà disponible amb motor de gasolina 1.6 THP 205 S&S de 205 CV amb canvi manual de sis velocitats i el dièsel 2.0 BlueHDi de 180 CV, associat una transmissió automàtica.

En el nou Peugeot 308 GT, equipat amb pneumàtics Michelin Pilot Sport 3, els amortidors adopten noves lleis d’esforç/velocitat que s’adapten de manera instantània al tipus de conducció practicat. Aquesta versió proposa nombrosos equipaments d’ajuda a la conducció i d’infoentreteniment com el driver assistance pack que agrupa tres dispositius o el sistema de control de l’angle mort.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *