1. Home
  2. Cotxes
  3. Estrena estatal a Barcelona del nou DS5
Estrena estatal a Barcelona del nou DS5

Estrena estatal a Barcelona del nou DS5

0
0

La nova marca DS estarà present al Saló de l’Automòbil de Barcelona en un espai en el que mostrarà en primícia a l’Estat espanyol el nou DS 5, l’estendard de la nova identitat de la marca fins fa poc associada al nom de Citroën i que destaca per atributs com el seu renovat frontal, elevat nivell d’equipament tecnològic o el confort i sensacions de conducció que proposa.

DS5El nou DS 5 manté els atributs que el converteixen en una berlina premium: disseny exterior lluny del que és convencional i un habitacle interior que representa la cura pel detall i materialitza l’experiència de conducció a través del seu lloc de conducció de tipus ‘cockpit’.

A més, ofereix tot un univers de novetats entre les que destaca la calandra vertical amb el logo DS al centre, els projectors amb la tecnologia DS LED Vision -que combinen Xenó i LED-, la pantalla tàctil de 7 ” d’última generació i els motors d’altes prestacions.

D’aquesta manera, qui acudeixi al Saló de Barcelona podrà conèixer de prop el nou DS 5 abans de l’inici de la seva comercialització, prevista per al juny, i, a més, podrà conèixer el present i futur de DS com marca: el luxe i la qualitat premium des del seu origen francès.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *