1. Home
  2. Cotxes
  3. Estrena mundial del nou Hyundai Sonata
Estrena mundial del nou Hyundai Sonata

Estrena mundial del nou Hyundai Sonata

0
0

Hyundai ha presentat el nou Sonata, una sofisticada evolució de la berlina de mida mitjana de la marca. El nou Sonata representa l’aplicació pràctica de tecnologies premium d’Hyundai introduïdes per primera vegada en el nou Gènesis, presentat el novembre de 2013.

Hyundai Sonata

El nou i modern Hyundai Sonata s’ha dissenyat sota la premissa de la filosofia de disseny Fluidic Sculpture i presenta avançades característiques líders en la seva classe. Observant el seu estil, el nou Sonata presenta un disseny exterior elegant i un intuïtiu disseny en el seu interior, el que li fa projectar una imatge harmoniosa i atlètica.

El model utilitza una plataforma de motor modificada que s’ha optimitzat per oferir una experiència de conducció més dinàmica i que contribueix a una millora en el rendiment de la suspensió i una major rigidesa estructural sobre el model de la generació anterior.

L’avançat disseny de la suspensió i les característiques de seguretat activa, com la detecció de l’angle mort, Lane Departure Warning System i Advanced Smart Cruise Control, garanteixen una experiència de conducció segura.

La berlina atorga als conductors una impressionant acceleració, juntament amb un parell motor utilitzable des de baixes voltes que garanteixen una facilitat de conducció excepcional en totes les situacions. L’amplia gamma de motors estan acoblats a caixes de canvis manuals i a transmissions automàtiques.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *