1. Home
  2. Actualitat
  3. Estudiants de FP construeixen un cotxe per Skoda
Estudiants de FP construeixen un cotxe per Skoda

Estudiants de FP construeixen un cotxe per Skoda

0
0

26 estudiants de l’escola de formació professional de Skoda han desenvolupat el coupé dels seus somnis: l’Atero, un vehicle basat en el compacte Spaceback. Aquest vehicle únic, completament funcional, suposa el tercer cotxe fabricat pels estudiants de l’Acadèmia de la marca txeca.

Els estudiants participants en el disseny de l'Atero
Els estudiants participants en el disseny de l’Atero

Els estudiants van començar a treballar en l’Atero a finals de 2015. L’equip de 26 integrants de l’escola de formació professional de la marca a Mladá Boleslav va desenvolupar i implementar el concepte comptant amb el suport dels instructors, equip de desenvolupament tècnic i departaments de disseny i producció. Aquest projecte va suposar al voltant de 1.700 hores de treball.

Amb una longitud de 4,3 metres, l’Atero és un coupé compacte de dues portes. Una àmplia reixa de ventilació s’integra en el para-xocs frontal i les llums davanteres del vehicle es componen de tecnologia LED amb retroil·luminació de color vermell.

Motorització de 7 velocitats

El motor 1.4 TSI (125 CV) i caixa de canvis DSG de 7 velocitats presenten variacions de color. A més, l’equip d’estudiants ha realitzat canvis considerables en el xassís. Les llandes de 18 polzades en el disseny ‘Turini’ són les mateixes que en l’Octavia i estan pintades de negre i amb línies vermelles. Els discos de fre, ventilats i manualment perforats descansen darrere de les rodes davanteres.

El model dels estudiants està pintat en color ‘Black Magic’ metal·litzat, la reixeta del radiador, l’entrada d’aire i el difusor integrat també estan envoltats de contorns vermells. A l’interior, la il·luminació vermella crea una atmosfera esportiva i el llum ambient amb tecnologia LED afegeix el punt de sofisticació. Un amplificador d’àudio de 1.800 watts alimenta els 14 altaveus. El subwoofer, localitzat al maleter, té per si sol una potència de 400 watts.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *