1. Home
  2. Actualitat
  3. Euisun Chung, nomenat president de Hyundai Motor Group
Euisun Chung, nomenat president de Hyundai Motor Group

Euisun Chung, nomenat president de Hyundai Motor Group

0
0

Hyundai Motor Group (Grup) ha comunicat que Euisun Chung, Vicepresident Executiu, ha estat investit amb el càrrec de President de Grup. El president Mong-Koo Chung pren possessió del càrrec de President Honorífic.

Hyundai Motor Company, Kia Motors Corporation i Hyundai Mobis Co van celebrar reunions extraordinàries de la Junta Directiva per tractar la investidura. Tots els membres de les juntes van aprovar per unanimitat la investidura d’Euisun Chung com a nou president del Grup.

Hyundai Motor Group obrirà un nou capítol en la seva història sota el lideratge de Euisun Chung. Fent seva la visió “Junts per un futur millor”, el Grup desenvoluparà i adquirirà tecnologies i capacitats clau per superar les incerteses de mercat, inclòs el COVID-19.

En el seu discurs d’investidura, Euisun Chung va presentar la direcció futura del Grup centrada en “clients”, “humanitat”, “futur” i “contribució social”.

“Tots els nostres objectius i esforços han d’estar enfocats cap al client. El primer pas per a la felicitat dels clients és permetre’ls centrar-se en les seves pròpies vides a través de la perfecta qualitat dels nostres productes i serveis”, va dir el recentment investit president Chung.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *