1. Home
  2. Actualitat
  3. Eurocargo nomenat com a millor camió internacional de l’any 2016
Eurocargo nomenat com a millor camió internacional de l’any 2016

Eurocargo nomenat com a millor camió internacional de l’any 2016

0
0

Eurocargo ha guanyat el premi com a camió de l’any 2016. Un jurat format per 25 periodistes de revistes especialitzades ha escollit  el Nou Eurocargo donant a Iveco el premi per quart any consecutiu.

El nou Eurocargo. (Foto: Eurocargo)
El nou Eurocargo. (Foto: Eurocargo)

Pierre Lahutte, president de la Marca Iveco, va destacar en l’acte de lliurament del guardó: “Estem molt orgullosos d’aquest reconeixement. El Nou Eurocargo és l’última generació d’un vehicle que, amb mig milió d’unitats venudes a tot el món, s’ha consolidat com el líder del segment mitjà a Europa “.

El Nou Eurocargo es va alçar amb aquest reconeixement perquè “suposa la millor contribució a l’eficiència del transport per carretera, per la seva innovació tecnològica, el confort, la seguretat, la maniobrabilitat, l’estalvi de combustible, el baix impacte mediambiental i els reduïts costos totals d’explotació (TCO, en les seves sigles en anglès) ”

Gianenrico Griffini, president del jurat del Truck of the Year, va comentar sobre la votació que “Iveco ha desenvolupat un camió de gamma mitjana que, un cop més, ha pujat el llistó en un segment altament competitiu, en el qual el Eurocargo ha estat el referent del mercat en els últims 25 anys “.

Entrades relacionades

El Hyundai i20 guanya el Golden Steering Wheel 2015

El Toyota Auris designat com el cotxe de l’any per a dones (01-11-2015)

L’Opel Astra guanya el SafetyBest pel seu sistema d’il·luminació intel·ligent (31-10-2015)

Fiat, Honda, Hyundai, Mazda i Opel, finalistes dels Autobest 2016 (30-10-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *