Exhibició de Sainz en la primera part de la marató de 48h

El madrileny ha recuperat el lideratge després d’un domini aclaparador i l’accident de Al-Rajhi
Carlos Sainz (ESP) and Lucas Cruz (ESP) of Team Audi Sport race during stage 06 of Rally Dakar 2024 in Shubaytah, Saudi Arabia on January 11, 2024 // Marcelo Maragni / Red Bull Content Pool // SI202401110562 // Usage for editorial use only //

Carlos Sainz recupera el lideratge de la classificació general després d’una exhibició majúscula en la primera meitat de la marató de 48h. El madrileny ha encapçalat l’etapa 6A des de l’inici, i ha estat imparable durant tota la prova. A més, ha vist com el fins avui líder de la taula, Yazeed Al-Rajhi, tenia un fort accident en el quilòmetre 51 i s’acomiadava del trofeu Touareg.

Carlos Sainz (ESP) and Lucas Cruz (ESP) of Team Audi Sport race during stage 06 of Rally Dakar 2024 in Shubaytah, Saudi Arabia on January 11, 2024 // Marcelo Maragni / Red Bull Content Pool // SI202401110491 // Usage for editorial use only //

Nasser Al-Attiyah, que obria la graella, s’ha esperat al seu perseguidor més proper per agafar-li la roda, perdent voluntàriament 9 minuts en els primers instants de la prova. Com no feien el mateix recorregut que les motos, no tenia referències al terra del traçat. Sainz i la resta d’Audi han sigut clars dominadors de les primeres dues hores, amb Stéphane Peterhansel segon i Mattias Ekström tercer. Passats els 200 quilòmetres, “Monsieur Dakar” ha tingut problemes tècnics en el seu cotxe i ha perdut temps.

En el segon campament, el madrileny li treia 15 minuts al seu company Ekström i 20 a Al-Attiyah. Finalment, Sainz ha decidit aturar-se al campament D, mentre que els seus rivals Ekström, Al-Attiyah, Guerlain Chicherit o Seth Quintero han optat per anar al següent. S’ha fet el recorregut més de pressa del que s’esperava. Sigui com sigui, tots els participants restaran aquesta nit sense poder arreglar el cotxe ni saber com ha anat el dia, descansant per afrontar els 549 quilòmetres finals de la marató de 48h abans de la jornada de descans del dissabte.

Resultats de l’etapa 6A. DAKAR

Text: Roger Amores / Fotos: Red Bull Content Pool

Total
0
Shares
Anterior
Honda desvela la nova Sèrie Honda 0 de vehicles elèctrics amb prototips innovadors al CES 2024

Honda desvela la nova Sèrie Honda 0 de vehicles elèctrics amb prototips innovadors al CES 2024

Honda ha revelat amb entusiasme la Sèrie Honda 0, una nova línia de vehicles

Posterior
Carlos Sainz, primer, Nasser Al-Attiyah, KO

Carlos Sainz, primer, Nasser Al-Attiyah, KO

El madrileny torna al capdavant de la classificació i Loeb guanya l'etapa 6

També et pot interessar
Total
0
Share