Èxit de vendes a Expocasió

Tot i la onada de calor, i amb una assistència esglaonada, la Fira del Vehicle d’ocasió, seminou i KM0 de Girona tanca la seva edició d’enguany amb un 10% més de facturació respecte de la de l’any passat.

Tot i les altes temperatures per la onada de calor d’aquest passat cap de setmana, Expocasió aconsegueix de nou sumar en els tres dies que ha estat oberta al públic al carrer Pla de la Seva de Fornells de la Selva. Un 10% més de facturació ha estat el balanç final d’aquests tres dies on més de 500 vehicles i més de 100 motos han estat exposades de 10h a 20h en un espai de més de 12.000 metres quadrats.

La valoració ha estat molt positiva per part dels organitzadors i s’ha aconseguit posicionar Expocasió Girona com una de les tres fires més importants del sector a nivell de Catalunya.

Els més de 15 expositors, i fruit d’aquesta onada de calor, si algun dels visitants no ha acudit a la cita presencial de Fornells podrà seguint optar per una setmana més de descomptes especials adreçant-se al mateix concessionari, on allargaran fins a tancament d’aquest mes de Maig les ofertes i promocions que tenien a la mateixa fira.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Bastianini arrasa, Aleix fa podi i Quartararo tremola

Bastianini arrasa, Aleix fa podi i Quartararo tremola

Le Mans, França

Posterior
CORVE presenta un plec d’al·legacions prèvies a la proposta de delimitació de la zona de baixes emissions

CORVE presenta un plec d’al·legacions prèvies a la proposta de delimitació de la zona de baixes emissions

L’associació argumenta que no s’han tingut en compte tots els actors i que es

També et pot interessar
Total
0
Share