1. Home
  2. Actualitat
  3. Èxit de vendes a Expocasió
Èxit de vendes a Expocasió

Èxit de vendes a Expocasió

0
0

Tot i la onada de calor, i amb una assistència esglaonada, la Fira del Vehicle d’ocasió, seminou i KM0 de Girona tanca la seva edició d’enguany amb un 10% més de facturació respecte de la de l’any passat.

Tot i les altes temperatures per la onada de calor d’aquest passat cap de setmana, Expocasió aconsegueix de nou sumar en els tres dies que ha estat oberta al públic al carrer Pla de la Seva de Fornells de la Selva. Un 10% més de facturació ha estat el balanç final d’aquests tres dies on més de 500 vehicles i més de 100 motos han estat exposades de 10h a 20h en un espai de més de 12.000 metres quadrats.

La valoració ha estat molt positiva per part dels organitzadors i s’ha aconseguit posicionar Expocasió Girona com una de les tres fires més importants del sector a nivell de Catalunya.

Els més de 15 expositors, i fruit d’aquesta onada de calor, si algun dels visitants no ha acudit a la cita presencial de Fornells podrà seguint optar per una setmana més de descomptes especials adreçant-se al mateix concessionari, on allargaran fins a tancament d’aquest mes de Maig les ofertes i promocions que tenien a la mateixa fira.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *