1. Home
  2. Actualitat
  3. Èxit del 5è Sopar Racing de Girona Motorsport
Èxit del 5è Sopar Racing de Girona Motorsport

Èxit del 5è Sopar Racing de Girona Motorsport

0
0

Per cinquè any consecutiu Girona Motorsport ha organitzat el tradicional Sopar Racing, que enguany ha estat dedicat al Dakar. Per tal de millorar la qualitat general d’aquesta edició GM canviava la ubicació del esdeveniment celebrant-ho a les instal·lacions del Melià Golf Vichy Catalan de Caldes de Malavella, essent un veritable èxit, al aplegar a més de 130 persones d’arreu del nostre país.SoparRacing

L’esdeveniment constà de dues parts ben diferenciades: la primera fou una tertúlia en que foren convidats els reconeguts Lucas Cruz, Xavi Foj, Hansi Bäbler i Josep Maria Servià, essent moderats pel periodista de TV3 i dakarià, Enric Oller. A banda, entre el públic, hi trobàrem a participants en la popular cursa com a Dani Oliveras, Fina Roman, Ramon Dalmau, Gabi Moiset, els germans Juvanteny, etc.

Després de més de dues hores de conversa es celebrà el sopar en una sala presidida per la moto GasGas d’Oliveras i el Toyota de Xavi Foj, vehicles arribats directament de Sudamèrica el dia anterior, i també el Mitsubishi L200 de raids de Tot Curses de Josep Mª Servià  i Fina Roman.

L’èxit de la trobada encoratja a Girona Motorsport a repetir  una trobada tan exitosa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *