Èxit total de Quadis Andreu en el seu primer Torneig Jeep de Pitch & Putt a Franciac

Més de 200 participants i 100 premis van ser els ingredients d’una gran jornada

Quadis Andreu va organitzar el seu primer Torneig Jeep de Pitch & Putt a Franciac els dies dissabte 8 i diumenge 9 de juny. La celebració de la competició s’ha valorat com a un gran èxit després de la participació de més de 200 participants, amb les places esgotades en les dues jornades. Amb la repartició de més de 100 premis i un sorteig, quasi tots els participants van tenir al seu abast marxar amb alguna recompensa de la competició.

Quadis Andreu va muntar una exposició dels Jeep Avenger, Renegade i Compass perquè tots els assistents gaudissin de la gamma. El Jeep Avenger encarna l’ADN de la marca, gràcies a la seva combinació única d’estil, funcionalitat, tecnologia i capacitat tot terreny. Pel que fa al Renegade, és un SUV amb un plaer de conducció sense igual. Per a acabar, el Compass és el cotxe de Jeep dissenyat expressament per a satisfer les necessitats dels usuaris en totes les seves aventures.

Els més de 200 participants van gaudir de la possibilitat de guanyar més de 100 premis. Entre aquests hi havia una recompensa pel primer i una espatlla pel segon classificat de les categories Parelles Scratx, Parelles Handicap, Guanyador Scratx, Guanyador Handicap, , Primera Individual Femenina Scratx, Primera Individual Femenina Handicap… També, hi havia un premi de 100€ per l’aproximació al forat 3, entre molts altres. El guardó més important del dia era pel Primer Guanyador Scratx, que rebia un pernil, una experiència Jeep d’un cap de setmana i una jaqueta de la marca. A tot això, se li ha de sumar el gran sorteig un cop finalitzada la prova.

Així doncs, Quadis Andreu va tancar un cap de setmana molt exitós i multitudinari després de celebrar el seu primer Torneig Jeep de Pitch & Putt a Franciac.

Text: Roger Amores / Fotos: El Motor de Girona

Total
0
Shares
Anterior
Tot llest pel I Eslàlom La Terrissa – Memorial Josep Maria Molas

Tot llest pel I Eslàlom La Terrissa – Memorial Josep Maria Molas

El diumenge 16 de juny té lloc la primera celebració d'aquesta cita

Posterior
Els líders Albert Puig i Jordi Verdaguer guanyen el V Clàssic Raid la Selva

Els líders Albert Puig i Jordi Verdaguer guanyen el V Clàssic Raid la Selva

Celebrada una emocionant tercera prova de l’Off Road Clàssic Cup

També et pot interessar
Total
0
Share