Èxit total en la 5a edició d’Expocasió Girona, amb rècord de vendes, visitants i volum d’exposició

Amb una xifra rècord de visitants, que es va aproximar a les 40.000 visites en els tres dies que durava la feria, es van vendre casi 400 cotxes d’un total de 700 exposats, incrementant les xifres de vendes en més d’un 25% respecte de l’any anterior.

En la 5a edició d’aquest certamen, que s’està convertint en un dels més representatius del mercat d’ocasió de tota Catalunya, Expocasió Girona, va aconseguir col·locar en més de 15.000 m² que abasta aquesta fira un total de 700 cotxes. Un cap de setmana que ha servit perquè casi 40.000 persones hagin pogut veure l’amplíssima oferta de vehicles d’ocasió, semi nous, gerència i km0 que els expositores presents, la majoria concessionaris oficials de la zona d’influència, la presència de la qual representa una garantia en el tracte i el servei postvenda.

El balanç d’aquesta edició ha estat d’autèntic rècord, no sols pel volum d’oferta, sinó també por la xifra de vendes totals al final d’aquesta edició. I és que el dissabte a la nit, ja s’havia aconseguit vendre casi el mateix volum de cotxes que en tota l’edició anterior.

En un moment en què el mercat de VO està començant a baixar de la cresta de l’ona a nivell de preus, i amb una tendència més aviat d’estabilització en intenció de compra, Expocasió Girona ha aconseguit vendre un 55% dels cotxes que estaven exposats, confirmant que és un dels millors aparadors que existeixen gràcies a la diversitat de models, en un mateix espai, amb preus altament competitius.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Bagnaia bat a les KTM

Bagnaia bat a les KTM

'Pecco' Bagnaia aconsegueix superar a les dues KTM en un cap de setmana on la

Posterior
Nissan presenta a Barcelona la seva gamma completa electrificada i reclama a les administracions accelerar l’electrificació a Espanya

Nissan presenta a Barcelona la seva gamma completa electrificada i reclama a les administracions accelerar l’electrificació a Espanya

Nissan ha presentat a l’Automobile de Barcelona la seva gamma completa

També et pot interessar
Total
0
Share