F1, molt a prop de renovar amb el Circuit de Catalunya fins el 2031

Segons ha informat Mundo Deportivo, el contractà s’allargarà més enllà de 2026
Formula 1 Aramco Gran Premio de España 2020. CIRCUIT DE CATALUNYA

El Circuit de Catalunya i la F1 estarien a punt d’arribar a un acord per renovar la seva vinculació fins al 2031, segons ha explicat Elvira González a Mundo Deportivo. El contracte del circuit amb la competició expirava a finals del 2026, i l’arribada de Madrid al calendari amenaçava la continuïtat de la cita del mundial en terres catalanes. Aquesta informació arriba la mateixa setmana que s’ha sabut que la Generalitat de Catalunya ha aprovat l’adjudicació de l’explotació del Circuit de Catalunya a la Fira de Barcelona.

Circuit de Catalunya. Web del Circuit

Fa dues setmanes es va saber que Catalunya celebrarà el F1 Live Barcelona Road Show, un espectacle on els cotxes de la F1 recorreran els carrers del barri de l’Eixample com a prèvia del GP d’Espanya. L’Ajuntament de Barcelona, amb Jaume Collboni al capdavant, ha entès quina és la voluntat de Liberty Media, propietaris de la F1: tot per l’espectacle. Un més que evident augment en el pressupost per assegurar que el Gran Premi a Catalunya sigui un show és la fórmula que ha convençut als organitzadors. En l’etapa d’Ada Colau, la visió era totalment contrària, disminuint any rere any la inversió. El govern actual ha entès la importància pel país de mantenir un dels esdeveniments esportius més importants del món. Cada cursa té una repercussió de 250 milions d’euros per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i amb IVA i taxes hoteleres, la recaptació en impostos es calcula al voltant dels 60 milions d’euros.

En la mateixa línia, el Circuit de Catalunya ha començat una netejada de cara per tenir una posada a punt més moderna. S’estan portant a terme unes obres en les seves instal·lacions valorades en 50 milions d’euros. Actualment, s’estan instal·lant cortines mecàniques als boxes, llotges insonoritzades, una terrassa coberta de 6.000 metres quadrats i s’està reformant la torre de control. A més, estan creant la “Circuit Rooftop”, una construcció que unirà el paddock amb l’estadi al revolt 10, amb hospitalities i una terrassa amb unes grans vistes. S’espera que pel GP de F1, el 23 de juny, les obres hagin finalitzat. El Circuit té 33 anys, i han volgut fer-li uns retocs perquè tingui un aspecte més actual.

Així doncs, és molt probable que en les pròximes setmanes es faci oficial que la F1 allarga la seva vinculació amb el Circuit de Catalunya, una més que bona notícia pel país.

Total
0
Shares
Anterior
Campernordest: Experiència completa 360º en autocaravanes

Campernordest: Experiència completa 360º en autocaravanes

Un servei, aquest del lloguer, que enguany serà ja el tercer any que

Posterior
Campernordest inaugura les seves noves instal·lacions a la Bisbal d’Empordà

Campernordest inaugura les seves noves instal·lacions a la Bisbal d’Empordà

La jove empresa del sector del caravàning obre una nova seu

També et pot interessar
Total
0
Share