Faconauto reitera que cessin els atacs als concessionaris Nissan

La patronal dels concessionaris, Faconauto, ha tornat a demanar avui que cessin els atacs que estan patint els concessionaris de Nissan des que la marca anunciés el tancament de la seva planta de Barcelona. Aquesta petició es produeix després dels atacs que han patit concessions a València i a l’anunci que els mateixos es poden produir també en altres ciutats, com Sevilla i Bilbao.

Faconauto ha qualificat aquests actes de condemnables, injustificats i injustos, ja que l’únic que aconsegueixen és el tancament de les instal·lacions atacades, retardant la recuperació d’un sector que està molt necessitat d’accelerar la seva tornada a la normalitat per, d’aquesta manera, poder seguir protegint l’ocupació que generen.

Faconauto recorda als treballadors de Nissan que els concessionaris atacats són empreses privades espanyoles que ni comparteixen ni res tenen a veure amb la decisió presa per la marca. A més, ha demanat que tinguin en compte que els 72 concessionaris de Nissan distribuïts per Espanya donen feina a 3.000 treballadors que estan vivint una situació de molta incertesa davant la forta caiguda de l’activitat i de les vendes.

Finalment, la patronal ha indicat que el tancament de la planta de Barcelona no afecta l’activitat comercial de la marca ni Espanya ni a Europa, tal com han confirmat els seus directius.
Faconauto és la patronal que integra les associacions de concessionaris oficials de les marques de turismes i maquinària agrícola presents en el mercat espanyol. Representa els interessos de 2.152 concessionaris, entre els quals es troben els de les principals marques de maquinària agrícola, dels quals depenen aproximadament les 3.551 empreses del segon nivell de distribució (agències i serveis oficials), el que totalitza més de 5.703 pimes d’automoció. Aquestes empreses generen 161.500 llocs de treball directes, una facturació de 43.073.000 i representen el 3,1 del PIB.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou SEAT Ateca 2020

Nou SEAT Ateca 2020

Tots els vehicles SEAT mantenen els mateixos valors fonamentals, oferint

Posterior
Tall de circulació al carrer dels Calderers

Tall de circulació al carrer dels Calderers

Dijous 25 de juny, de 12

També et pot interessar
Total
0
Share