Febrer consolida la greu caiguda de matriculacions el 2021

Les matriculacions de vehicles s’enfonsen en els dos primers mesos de l’any, amb reducció de les vendes a doble dígit en la major part dels segments de comercialització. En concret, les matriculacions de turismes i tot terrenys mantenen la forta caiguda registrada al gener en el segon mes de l’any, amb un descens de les vendes del 38,4%, fins a les 58.279 unitats amb els mateixos dies laborables al febrer de 2020 i 2021. L’acumulat de l’any (gener i febrer) registra una caiguda del 44,6%, fins a les 100.242 unitats, respecte del mateix període del l’any anterior.

Aquesta caiguda té un especial impacte en el canal de particulars, que registren, per primera vegada des de 1996 (primer any amb informació digitalitzada), menys vendes que el canal d’empreses tot i ser un mercat molt més gran en volums. En concret, s’han comercialitzat 23.154 unitats, una caiguda del 43,8% al febrer respecte al mateix mes de l’any anterior en particulars enfront de 26.111 unitats (-18,7%) en empreses.

Les emissions mitjanes de CO2 dels turismes venuts en el mes de febrer es queden en 128,8 grams de CO2 per quilòmetre (WLTP), que, comparat en termes homogenis amb la dada NEDC de febrer de 2020, suposa una reducció del 4,5% d’emissions de CO2.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
VOLKSWAGEN CADDY: Aposta per la tecnologia

VOLKSWAGEN CADDY: Aposta per la tecnologia

Sempre convincent per espai, habitabilitat i modularitat, el Volkswagen Caddy es

Posterior
El mercat elèctric no arribarà als objectius del govern espanyol

El mercat elèctric no arribarà als objectius del govern espanyol

 El segon Automobile Talks posa de relleu les tendències fins el 2025 del mercat

També et pot interessar
Total
0
Share