1. Home
  2. Actualitat
  3. Ferrari Simulation Center, viu l’emoció de ‘pilotar’ un F1
Ferrari Simulation Center, viu l’emoció de ‘pilotar’ un F1

Ferrari Simulation Center, viu l’emoció de ‘pilotar’ un F1

0
0

Un simulador és una font inesgotable de sensacions, una deu de diversió per als aficionats al món del motor. L’evolució de la tecnologia ha permès desenvolupar als equips de F1 simuladors que emulen gairebé a la perfecció les situacions de carrera i de la mateixa manera aquesta evolució també ha arribat al carrer per al gaudi dels ‘mortals’, tot i que sense arribar a la complexitat dels simuladors dels equips.

JQrOpXnhoKWqpcAN6zIxVsyYGSZfcOZKACtyt6kcAX0

Text: Julio Grela | Fotos:  Ferrari

En aquest escenari, la marca de Maranello va inaugurar el mes de maig el Ferrari Simulation Center a la Ferrari Store de Milà, amb quatre simuladors inspirats en el seu monoplaça que aporten al conductor una sensació autèntica de pilotatge gràcies al dinamisme i moviment del cockpit. Els usuaris poden triar entre cinc circuits diferents: Monza, Imola, Mugello, Silverstone i Nürburgring, mentre que les pantalles d’alta definició literalment embolcallen en 180 graus i donen una gran sensació de realisme.

La botiga de Ferrari de Milà és el primer Ferrari Store a tot el món que compte amb el Ferrari Simulation Center. No obstant això, hi ha tres simuladors més al Museu Ferrari a Maranello. I per donar més emoció, els 18 conductors amb els millors temps al circuit de Monza -a Maranello i Milà- podran participar en ‘la gran final’, que tindrà lloc a Maranello a principis del 2016 amb motiu de presentació del monoplaça de F1 2016. Les rondes classificatòries acaben el 31 de desembre de 2015 i les puntuacions es publicaran on line. Així que si teniu la sort d’anar a Milà o Maranello no deixeu de reservar on line la vostra sessió al simulador http://simulationcenter.ferrari.com/book/

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *