FIAT 500e: Una icona urbana amb cor elèctric

Amb un disseny icònic impecable, d’estil italià i futurista, el Fiat 500e presumeix de ser l’urbà elèctric perfecte. Compacte, àgil, ràpid, pràctic i sostenible, aquest model electrificat pot aconseguir, segons versions en dues potències (de 95 i 118 CV), entre 185 i 320 kms d’autonomia en cicle combinat WLTP , pot disposar d’una càrrega ràpida de 5 minuts per fer 50 kms (o el 80% en tant sols 35 minuts) i conducció autònoma de nivell 2.

Tot i aquest punt irreverent quan a disseny, la carrosseria segueix sent inconfusible i, a la vegada, ha crescut en tamany per guanyar habitabilitat, sent 6 centímetres més llarg i ample.

Les llums integrades a la carrosseria, el tirador electrònic per obrir les portes, el canvi de marxes automàtic amb botons a la consola central i les camaleòniques opcions de personalització són detalls destacats d’aquest 500e.

Quan a tecnologia de seguretat, destaca pel sistema de frenada d’emergència autònoma amb detecció de peatons i ciclistes, detector d’angle mort, avisador de sortida del carril i assistència de manteniment al mateix i sistema de detecció de cansament i reconeixement de senyals de trànsit.

Al volant es nota que l’àmbit urbà és el seu hàbitat natural, amb una rapidesa de moviments absoluta, bona progressivitat i gran acceleració i, tot això, amb un silenci absolut i amb “0” emissions. 

A més, el lleuger augment de mides el fa una mica més estable i ferm en vies ràpides, i més si sumem el baix centre de gravetat que presenta gràcies a la col·locació de les bateries a la part inferior del 500e.

Aquesta nova generació, la tercera ja, del Fiat 500 atrau mirades d’enveja per allà on circules. Sorprèn per una àmplia personalització, per una dinàmica de conducció envejable, una lleugeresa i facilitat de moviments sensacional i un nivell de connectivitat realment bo gràcies al sistema UConnect 5.

Més informació: http://www.italicklass.com/

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Accident frontal a la carretera N-260, a Beuda

Accident frontal a la carretera N-260, a Beuda

Un home va resultar ferit el passat 25 de gener després d’un xoc frontal

Posterior
La pujada de l’impost de matriculació impedeix a Hisenda recaptar 105 milions d’euros al gener

La pujada de l’impost de matriculació impedeix a Hisenda recaptar 105 milions d’euros al gener

L’impacte negatiu que ha tingut la pujada de l’impost de

També et pot interessar
Total
0
Share