1. Home
  2. Actualitat
  3. Fiat actualitza el Panda amb la versió ‘Waze’
Fiat actualitza el Panda amb la versió ‘Waze’

Fiat actualitza el Panda amb la versió ‘Waze’

0
0
Foto: El Panda Waze
Foto: El Panda Waze

Fiat ha presentat el nou Panda Waze. El vehicle supervendes entre els segments més joves del mercat. També a Itàlia on ha estat el cotxe més venut des de 2012.

La nova edició especial es distingeix per l’emblema ‘Waze’ als parafangs davanters. Així mateix ofereix una carrosseria bitò disponible per primera vegada. El sostre negre es pot combinar amb els altres colors de la paleta.

Marcant un contrast amb els exteriors, l’automòbil llueix nous detalls en negre brillant a la placa protectora, les manetes de les portes i les tapes dels retrovisors. El ‘look’ es complementa amb llantes bitò de 15 polzades. D’altra banda, a l’interior dels seients de teixit negre es caracteritzen per costures en blanc i verd per a un estil juvenil i dinàmic.

El Panda Waze

La gamma a Catalunya, País Valencià i Illes Balears s’ofereix amb el motor de gasolina 1.2 de 51kw (69 CV) amb caixa de canvis manual i tracció davantera. El nou model segueix aplicant tecnologia “fàcil d’usar”. Tecnologia que ja es va utilitzar en 2018 en el primer cotxe urbà del segment en oferir la integració de l’aplicació de navegació Waze en l’aplicació ‘Panda U-Connect’. Aquesta combinació digital es beneficia de la gamma de serveis inclosos en el preu del cotxe.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *