1. Home
  2. Actualitat
  3. Fiat Chrysler selecciona les tecnologies de Samsung i Google pel seu ecosistema de cotxes connectats
Fiat Chrysler selecciona les tecnologies de Samsung i Google pel seu ecosistema de cotxes connectats

Fiat Chrysler selecciona les tecnologies de Samsung i Google pel seu ecosistema de cotxes connectats

0
0

FCA Fiat Chrysler ha seleccionat les tecnologies de Harman (Samsung) i Google per desenvolupar el seu nou ecosistema de cotxes connectats. Els nous sistemes de connectivitat dins i fora del vehicle proporcionaran una experiència d’usuari més ràpida, útil i completament integrada en més de 150 països del món.

Els serveis ‘Uconnect‘ externs utilitzaran una nova plataforma basada en el núvol que ha estat desenvolupada per Harman, companyia que pertany a Samsung, per potenciar la connectivitat i el número de serveis associats.

Els sistemes ‘Uconnect’ a bord funcionaran mitjançant Android i podran ser utilitzats en milions de vehicles FCA, oferint als i les propietàries un entorn intuïtiu basat en aplicacions.

Millor experiència per a l’usuari

El sistema millorarà l’experiència d’usuari avançant necessitats de manteniment, localitzant estacions de càrrega de bateries o de proveïment de combustible, proporcionant indicacions de trànsit i ofertes de restaurants i establint comunicació directa amb el servei d’atenció al client prement simplement un botó. Els vehicles també poden rebre actualitzacions de programari sense fils (OTA per les sigles en anglès), assegurant que els propietaris i propietàries es beneficiïn de les noves capacitats i les últimes aplicacions de programari.

Aquesta plataforma global oferirà als propietaris connectivitat en xarxa 4G i serà compatible amb la futura evolució 5G. A més, ja està homologada per a totes les regions, el que significa que podrà utilitzar-se amb qualsevol proveïdor de serveis a tot el món. També disposa de capacitat per interactuar amb la infraestructura de les futures ciutats intel·ligents, així com amb dispositius domèstics a través de la plataforma de Samsung ‘Smart Things’.

El sistema connectat començarà a implementar-se en la segona meitat de 2019 i quedarà integrat en tots els nous vehicles produïts per FCA al 2022.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *