FIAT i E-GAP presenten un nou servei de càrrega ràpida mòbil per al Nou 500 i Abarth Nou 500e

Descobreix la nova forma de carregar el teu Fiat Nou 500 o Abarth Nou 500e: un servei innovador que et permet sol·licitar una càrrega ràpida on siguis, amb només uns clics, gràcies a E-GAP.

La marca FIAT revoluciona el món dels vehicles elèctrics amb una proposta senzilla però avantguardista. Per als propietaris del Fiat Nou 500 i Abarth Nou 500e, la solució a la “ansietat de càrrega” està a l’abast dels seus dits. Amb només uns clics a l’aplicació de FIAT, els clients poden sol·licitar un servei de càrrega ràpida, sense haver d’estar físicament amb el seu cotxe.

El servei, una col·laboració amb E-GAP, permet una càrrega mòbil ràpida i a demanda, amb l’avantatge d’utilitzar energia 100% renovable. Actualment, aquesta innovadora prestació està disponible en 4 països: Itàlia, França, Espanya i Alemanya, cobrint 13 ciutats com Barcelona, Madrid, Milà o Berlín. L’objectiu és ampliar la cobertura a 15 ciutats europees d’aquí a final d’any.

Per a utilitzar-lo, els clients simplement han de descarregar l’aplicació E-GAP i connectar-la a l’aplicació de FIAT mitjançant la funció de “vinculació de compte”. Després d’això, registren el seu vehicle introduint les seves dades. Amb una reserva prèvia de 90 minuts, els usuaris poden establir la ubicació, la franja horària i el nivell de càrrega desitjat, i pagar per la recàrrega. Una vegada confirmada, una furgoneta E-GAP s’encarrega de fer arribar l’energia al teu cotxe sense necessitat de moure’l del seu lloc.

Amb iniciatives com aquesta, FIAT reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat, la innovació i la comoditat dels seus clients en l’era elèctrica.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ser campió amb un equip independent, una moto inferior i els reptes de Márquez a Gresini

Ser campió amb un equip independent, una moto inferior i els reptes de Márquez a Gresini

Se li obren un ventall de situacions que mai ha viscut

Posterior
Bagnaia fora de la Q2 amb les Aprilia en les dues primeres posicions

Bagnaia fora de la Q2 amb les Aprilia en les dues primeres posicions

Mal inici per l'italià, amb Martín i Bezzecchi molt forts

També et pot interessar
Total
0
Share