1. Home
  2. Cotxes
  3. Fiat presenta el nou Doblò
Fiat presenta el nou Doblò

Fiat presenta el nou Doblò

0
0

Fiat ha presentat el nou Doblò, l'”Active Family Space” capaç de satisfer les necessitats d’una família moderna, esportiva i dinàmica.

Doblò

El Fiat Doblò ofereix ara un exterior i un interior completament redissenyats capaços d’expressar dinamisme i personalitat a través de formes i línies més distintives. L’habitacle destaca per la seva gran modularitat de l’espai  amb fins a 7 places, un ampli maleter de 790 litres, molts compartiments portaobjectes i el seient posterior partit (60/40).

El nou model compta amb una de les més àmplies gammes de motors del segment amb dos propulsors de gasolina, de 95 CV i 120 CV, tres motors dièsel, de 90 CV, 105 CV i 135 CV i l’oferta es completa amb el motor de dos combustibles (gasolina i metà), l’1.4 T-JET de 120 CV Natural Power que ofereix les mateixes prestacions que la versió de gasolina.

En termes de seguretat, el nou Doblò garanteix la protecció total dels passatgers mitjançant dispositius electrònics d’última generació com el control de l’estabilitat, és a dir, ABS amb EBD (Electronic Brake force Distribution), ESC amb ASR (Anti Slip Regulation), sistemes HBA (Hydraulic Brake Assist) i Hill Holder per arrencat en pujades.

Quan surti a la venda aquesta setmana, el vehicle es podrà escollir en 3 nivells d’equipament (Pop, Easy i Lounge), 2 altures de sostre, 2 distàncies entre eixos diferents, 11 colors de carrosseria (incloent el nou Gris Colosseo), 5 interiors i 2 configuracions de seients.

Les primeres unitats arribaran al nostre mercat al febrer amb preus a partir dels 15.540 €.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *