1. Home
  2. Actualitat
  3. Figueres acull la 12a Fira del Vehicle d’Ocasió – FIRAVO
Figueres acull la 12a Fira del Vehicle d’Ocasió – FIRAVO

Figueres acull la 12a Fira del Vehicle d’Ocasió – FIRAVO

0
0

Els propers dies 5, 6 i 7 d’octubre tindrà lloc la 12a edició de FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió més consolidada de les comarques gironines. Situada en el Recinte Firal de Figueres, acollirà al voltant de 500 cotxes de gairebé totes les marques. Ocupant una superfície asfaltada de més de 6.000 m2, hi hauran vehicles d’ocasió, gerència i KM0, ja que la majoria dels 16 expositors són representants de marques oficials. L’horari serà de 10 a 20h els tres dies de la Fira i l’entrada és gratuïta. La Fira disposa de lavabos públics, bar, ambulància i vigilància privada, a més d’un terreny molt ampli al davant destinat a aparcament gratuït pels visitants. El divendres 5 d’octubre, el regidor de Fires de l’Ajuntament de Figueres, el Sr. Jordi Masquef, realitzarà la inauguració oficial de FIRAVO.

Els últims anys la mitjana de visitants ha estat d’unes 12.000 persones, i el preu mig del vehicle es situava al voltant dels 15.000 euros, la qual cosa vol dir que hi ha una oferta molt variada i uns preus per a tots els gustos i possibilitats. Aquesta edició promet ser una de les millors, ja que s’ha incrementat el nombre d’expositors, ocupant tot el recinte firal i moltes marques s’han vist obligades a matricular vehicles nous, els anomenats KM0, degut a la nova normativa del WLTP. Per tant, hi hauran importants descomptes en vehicle nou. I, com sempre, tots els vehicles (ocasió, gerència, KM0) estan revisats i garantits.

Lloc: https://bit.ly/2zwpYnY

Organitza: Ajuntament de Figueres

El mercat d’ocasió

Les vendes de vehicles d’ocasió s’han incrementat en un 6,8% respecte al mateix període de l’any anterior, però sí que és veritat que el mes d’agost la venda de cotxes d’ocasió s’ha vist penalitzat amb una davallada de vendes degut a l’increment de vendes del mercat de vehicle nou. Aquest increment és fruit de la baixada de preus i descomptes en l’estoc que les marques ha hagut de matricular abans de l’1 de setembre, data que entra en vigor el WLTP. Per tant, amb tota probabilitat, el visitant que vagi a Firavo es trobarà amb les dues modalitats: vehicles d’ocasió i vehicles nous matriculats. Serà decisió del client quin triar. 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *