1. Home
  2. Actualitat
  3. Finalitza la primera prova de la II edició de la Copa Gironina de Regularitat
Finalitza la primera prova de la II edició de la Copa Gironina de Regularitat

Finalitza la primera prova de la II edició de la Copa Gironina de Regularitat

0
0

El passat dissabte 27 de febrer es va donar el tret de sortida a la 2a edició de la Copa Gironina de Regularitat amb la celebració del II Criterium NOCTURN TOSSA COSTA BRAVA.

Era la primera de les cinc proves programades per a la temporada 2018. Durant el matí es van fer les verificacions administratives, amb un total de 56 vehicles inscrits, on figuraven els actuals campions de la Copa Gironina 2017, Marcelino Martí- Carlos Datzira amb VW Golf GTi. També cal destacar la presència de l’equip andorrà José Maria Álvarez – Claudia Álvarez amb VW Golf GTi, els grans experts en regularitat, Pere Pla – Adria Pla amb Nissan, els reapareguts José Sumalla – Remei Saballs amb VW Golf GTi, entre d’altres. Cal destacar que la prova puntuava també pel trofeu Iniciació i la Copa Petits Tot Darrere.
A les 16:00 h, amb un fred de rigorós hivern, es donava el tret de sortida a la prova. L’organització havia preparat cinc trams amb un recorregut de 185 km. En el primer tram l’equip Cabruja – Cabruja amb Mini 1000 marcaven la sorpresa amb el millor temps, seguit de José Maria Álvarez i Joan Pedregosa amb BMW E30. Pere Pla, un dels candidats a la victòria, es veia endarrerit a la classificació, la qual cosa donava emoció a la prova. Durant tota la tarda i nit les primeres posicions estaven molt igualades, acabant primers Enric Cabruja- Enric Cabruja amb Mini 1000 i en segona posició, amb una remuntada espectacular, Pere Pla – Adrià Pla amb Nissan seguit de
Federico Garcia – Setó que van ser molt regulars durant tota la prova.

La classe A la va dominar des del principi l’equip de Llagostera format per Basart – Basart Jr. amb el Volvo PV 544, seguit de Santiago Salt – Maria Herrero amb Seat 124 i Jordi Berral – Laura Barral amb Seat 600.

La classe B la va guanyar Cabruja – Cabruja, tot i que cal esmentar el gran ral·li que van fer José Maria Álvarez -Clàudia Álvarez, seguit dels novells Jordi Llanós – Agustí López amb el seu Mini Cooper.

La classe C se la va emportar Pla -Pla, seguit de Garriga-Set i Marcelino Martí -Datzira, que en aquesta prova no van tenir la sort de cares.

La classe F, reservada a les dones, la va guanyar Anna Coromines – Magda Anca amb un VW Golf GTi, i sempre amb el seu bon humor.

La classe M, reservada a les motocicletes, hi paticiparen tres equips. Cal destacar la victòria dels experts Jordi Marti – Xavier Tibau, els quals des del principi van dominar la prova sense problemes amb Honda XRV AFRICA TWIN, seguits de Costa-Pulmarola i Sala -Mas.

En la categoria iniciació, on només feien la primera secció de la prova, la victòria va ser per a Luis Cara – Tania Gil AMB Peugeot 205 SR, seguit de David Bru – Laura Berbel amb Renault 5 TX i German Iglésies – Irene Azcaino amb BMW E30. Aquesta categoria és una fórmula ideal per iniciar-se en aquesta especialitat.

La Copa Petits la van dominar amb diferència Andreu Ferrer – Pep Pla amb un Seat 133, seguits de Berral -Berral i el veterà Enric Clua-Marc Giner amb el seu veterà 850 coupé.

Com a fi de festa es va fer un sopar de germanor amb el tradicional lliurament de premis.

La propera prova serà el dia 10 de març: II Clàssic PLA DE L’ESTANY “CORNELLÀ DEL TERRI”.

Article: CRS
Fotos: Old Scoolt Drivers

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *