1. Home
  2. Actualitat
  3. Finalitza l’última prova de la Copa Gironina de Regularitat 2017
Finalitza l’última prova de la Copa Gironina de Regularitat 2017

Finalitza l’última prova de la Copa Gironina de Regularitat 2017

0
1
Romero -Romero
Romero -Romero

Cornellà del Terri va rebre l’última prova de la Copa Gironina de Regularitat 2017. El clàssic Pla de l’Estany va tenir una inscripció de 50 vehicles. Ja amb el títol en mà de Marcelí Martí – Carles Datzira amb VW Golf GTi, aquest cop sortien a gaudir de la prova. Qui es jugava la 2a posició del campionat eren Joan Sastre, Pere Pla i Josep Suñer.

Al migdia es realitzaven les verificacions administratives al centre cultural de Cornellà del Terri amb un ambient ja d’hivern, i a les 15.30h es donava la sortida al primer vehicle. L’organització havia preparat un recorregut d’uns 200 km dividit en dues seccions, amb un tram de 24 km, el de la Mare de Déu del Món, que era el que decidia la prova.

Bones posicions la dels germans Romero, amb el seu Opel Kadett, i Enric Cabruja que en el seu primer any en regularitat ha anat superant obstacles i aquesta vegada estava entre els deu primers. Al finalitzar la primera secció l’organització tenia preparat un berenar, xocolata calenta i coca, ja que la temperatura ho agraïa.
Començava la segona secció totalment nocturna amb uns 90 km amb uns trams molt selectius per als participants. Xavier Vallls – Toni Moragas i els germans Aymerich es posaven en les dues primeres posicions i un sorprenent Enric Font – Adrià Colomer, amb el seu Seat 1430, eren tercers en l’arribada a Cornellà del Terri.
Els primers en classe B varen ser Bassart -Bassart, amb el seu impecable Volvo, i el campionat de la classe B era per als germans Aymerich amb Seat 127.
Al final de la prova es va fer l’entrega de premis amb un berenar-sopar a base de pa amb tomàquet i carn a la brasa.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *