1. Home
  2. Actualitat
  3. FIRAVO tanca la 10a edició amb èxit de vendes
FIRAVO tanca la 10a edició amb èxit de vendes

FIRAVO tanca la 10a edició amb èxit de vendes

0
0

FIRAVO va tancar ahir amb un balanç molt positiu. Entre divendres i diumenge 12.000 visitants varen passar pel Recinte Firal de Figueres i es varen vendre un total de 205 cotxes a un preu mitjà de 12.000 euros, segons va declarar el regidor de Fires de l’Ajuntament de Figueres, Jordi Masquef. Amb aquestes xifres, Firavo ha creat un volum de negoci de 2.400.000 euros. “La forta campanya publicitària que hem dut a terme i la importància que actualment té el mercat de segona mà, després que el govern hagi retirat el Pla Pive, explica l’èxit de vendes d’aquest any” afirma Masquef davant la pujada de vendes i visitants d’aquest any.

dav
dav

A més, com cada any, entre tots els compradors es sortejava una targeta per expositor (18) per poder aparcar gratuïtament a qualsevol zona blava de Figueres durant any, gentilesa de Fisersa, i a més, cada comprador tindrà la primera revisió del vehicle gratuïta.
En aquesta edició havien exposats 500 cotxes que ocupaven més de 6.000 m2 i on es podien trobar cotxes d’ocasió, Km0, gerència… de totes les marques i tot els preus, d’aquesta manera en un mateix lloc el visitant té molta oferta per escollir, i és una de les claus de l’exit d’aquesta fira que, sense dubte, és la més consolidada de les comarques gironines.

dav
dav

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *