1. Home
  2. Actualitat
  3. Firestone llança el pneumàtic per a SUV’s, Destination HP
Firestone llança el pneumàtic per a SUV’s, Destination HP

Firestone llança el pneumàtic per a SUV’s, Destination HP

0
0

Bridgestone anuncia que la seva marca Firestone ha desenvolupat el Destination HP, un pneumàtic de reposició que va dirigit als conductors de tot terrenys urbans i SUV’s. Dins del segment de pneumàtics Firestone de preu mitjà, el Destination HP té com a objectiu oferir als SUV’s el millor quilometratge i control en superfícies mullades.

pneumatic Firestone

El Destination HP ofereix fins a un 35% més de quilometratge, sense reduir la seguretat i recolzat per un paquet tècnic altament competitiu. El dibuix esportiu de la banda de rodament està dissenyat per donar el màxim control i tracció en  les corbes. La distribució dels solcs optimitza el comportament en mullat, mentre que els blocs rígids als laterals  asseguren una bona adherència i resposta de la direcció en condicions seques. Una construcció especial de la carcassa SUV assegura una conducció estable i una llarga durada.

El Destination HP també aconsegueix resultats superiors en adherència en mullat, situant-se entre els millors del seu segment, amb una classificació B en l’etiqueta europea en adherència en mullat en les cinc mides més venudes en què es llançarà el Destination HP el 2014. Aquest rendiment es combina amb les qualificacions de Ci E en eficiència de combustible, proporcionant un equilibri perfecte entre la resistència al rodament i al desgast.

El Destination HP estarà disponible a tot Europa, a partir de maig de 2014, inicialment en 10 mesures per llandes de 16 i 17 polzades.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *