1. Home
  2. Destacat
  3. Ford anuncia la seva participació al Mundial de Ral·licross amb un Focus
Ford anuncia la seva participació al Mundial de Ral·licross amb un Focus

Ford anuncia la seva participació al Mundial de Ral·licross amb un Focus

0
0

Ford ha anunciat que el Focus RS debutarà per primera vegada en el Campionat Mundial de Ral·licross amb l’equip Hoonigan Racing Division de Ken Block. El model que competirà en el Campionat està basat en el nou Ford Focus RS global equipat amb tracció Total Ford Performance (AWD).

El Ford Focus RS per a coompetició (Foto: Ford)
El Ford Focus RS per a coompetició (Foto: Ford)

Durant més de 50 anys, el distintiu Ford Performance Ral·li Sport ha estat reservat per a vehicles de competició i fabricats en sèrie que busquen el límit d’altes prestacions i innovació. Els vehicles Ford que llueixen el distintiu RS han estat conduïts per pilots com Björn Waldegård, Marcus Grönholm, Mikko Hirvonen i Colin McRae.

“RS és una marca mundial amb una rica tradició que els entusiastes del motorsport coneixen i aprecien”, va afirmar Dave Pericak, director global de Ford Performance. “El nostre distintiu RS té una connexió natural amb la competició, i tenim un equip apassionat dedicat al projecte. Ens emociona honrar la història de l’esport de ral·lis portant al límit cada aspecte del disseny i les altes prestacions “.

Mark Rushbrook, gerent d’enginyeria de motorsport de Ford Performance, va indicar que la intenció ha estat desenvolupar un model Ral·licross que estigui a l’altura del distintiu RS.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *