1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford Covesa presenta l’última novel·la de Miquel Fañanàs
Ford Covesa presenta l’última novel·la de Miquel Fañanàs

Ford Covesa presenta l’última novel·la de Miquel Fañanàs

0
0

El passat divendres 21 d’abril, Ford Covesa va presentar a les instal·lacions de Fornells de la Selva l’última novel·la de l’escriptor gironí Miquel Fañanàs. Ford Covesa aposta per la cultura avançant la diada de Sant Jordi, ja que tothom que va anar a les instal·lacions aquest dia rebia una rosa fresca i a les 18.00h es va fer la presentació del llibre Bonastruc, el Jueu.
Miquel Fañanàs va explicar l’argument de la novel·la davant un nombrós públic assistent i va contestar a les preguntes de la gent al final de l’acte, tals com el temps que va trigar en realitzar-la, la documentació que ha necessitat per fer-la, etc. Per la seva banda, Tomàs Jansà, gerent de Ford Covesa va agraïr la predisposició de l’escriptor a anar a un lloc no gaire habitual per fer presentacions de llibres com el d’un concessionari de cotxes, tot i que és una manera més de fusionar el motor i la literatura.

IMG_1445

Bonastruc, el Jueu
Un dia calorós del 1202, el nen Mossé ben Nahman va veure com cremaven viu el jueu Jafudà ben Rovèn, amic del seu pare. Aquesta terrible experiència marcarà la vida de qui serà conegut pel nom cristià de Bonastruc ça Porta, el gironí escollit pel rei Jaume I com a defensor de les tesis religioses hebrees a la Disputa de Barcelona. Les guerres contra els sarraïns, les conquestes de Mallorca i València, els matrimonis del rei i les seves amants, els greus enfrontaments i els assalts als calls jueus per part de cristians exaltats, la violència desfermada i les intrigues que emergeixen del palau episcopal són episodis que van dibuixant un magnífic mosaic de poders i conxorxes.

Miquel Fañanàs i Serrallonga (Periodista i escriptor. Girona 1948)

Ha col·laborat en diverses publicacions periòdiques, com ara El Periódico de Catalunya, la Vanguardia i El Punt. Ha publicat narrativa, novel·la negra, novel·la històrica i literatura eròtica. Alguns dels seus llibres són: Susqueda i altres narracions, Assassinat a la Missa del Gall, L’enigma de la Torà, La pedra màgica, Un cadàver a Charing Cross, On és el tigre?, El secret del Cardenal, La bruixa de pedra i El Gran Inquisidor, entre altres. Ha guanyat els premis literaris Just M. Casero de narració curta, el Ciutat d’Olot de novel·la i el Vall d’Albaida de literatura eròtica. L’any 2012 va guanyar el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb la novel·la La bruixa de pedra. Dues de les seves novel·les, Susqueda i altres narracions i La pedra màgica, han estat traduïdes al xinès.

IMG_1468

COVESA

És la Xarxa de Concessionaris Oficials Ford de referència a les províncies de Barcelona i Girona. Amb més de 40 anys d’experiència, COVESA fan propis els valors de Ford: van marcar tendència pel que fa a implementació de noves tecnologies, protecció del medi ambient i seguretat, proporcionant un excel·lent servei al client en les fases tant de prevenda com de postvenda.

Disposa de set instal·lacions ubicades a Badalona, Mollet del Vallès, Martorell, Terrassa, Mataró, Blanes i Girona. Més de 22.000m2 d’exposicions i servei postvenda, amb un equip humà de més de 100 persones en constant formació, per posar al seu abast l’última tecnologia de Ford.

IMG_1472

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *