1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford crea un bressol que imita els moviments i sons d’un cotxe
Ford crea un bressol que imita els moviments i sons d’un cotxe

Ford crea un bressol que imita els moviments i sons d’un cotxe

0
0

Un truc de molts pares per aconseguir que els seus fills s’adormin és treure’ls a passejar en cotxe. Per a molts nadons és instantani, és pujar al vehicle i caure en un profund somni. Doncs aquests pares i mares ja tenen una solució per no haver de sortir de casa i anar al garatge gràcies als enginyers de Ford. La marca americana ha ideat un bressol que imita el moviment i so d’un cotxe.

El so el emula gràcies a un altaveu situat a la part inferior del bressol de tal manera que el nadó li sembla que va dins d’un cotxe. El moviment es fa a través de vibracions similars a les que es produeixen quan un cotxe circula a la carretera amb canvis de carril i corbes.

La il·luminació d’aquest bressol és LED similar a la que produeixen els fanals del carrer a la nit i la llum dels altres vehicles que circulen per la carretera.

A més, amb l’objectiu que el ‘viatge’ resulti el més realista possible, els pares, gràcies a una aplicació per al mòbil, podran registrar tots els moviments d’un recorregut concret en el seu telèfon, perquè el bressol dels imiti després.

La innovació de Ford de moment és exclusiva per a aquells que sol·licitin una prova d’un model de la gamma MAX, per sorteig, i no està en venda.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *