1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford crea un robot que replica els moviments del cul humà

Ford crea un robot que replica els moviments del cul humà

0
0

Ford ha creat un robot que replicaels moviments d’un cul humà i simula a la perfecció com entren i surten dels respectius seients dels seus cotxes tant conductors com passatgers.

Els enginyers van utilitzar mapes de pressió per establir un “patró de seient”, les dades els permeten posar a prova el desgast i trencament dels materials mitjançant l’ús d’un posterior robòtic per replicar els recorreguts més habituals.

“Des del primer moment en el que puguem a un cotxe, el seient crea una sensació de comoditat i qualitat”, assegura Svenja Froelich, enginyera de durabilitat a la seu europea de Ford a Colònia. Abans utilitzàvem cilindres pneumàtics que es movien cap amunt i cap avall i ja està. Ara, amb el ‘Robutt’ som capaços de replicar de manera molt precisa el comportament real de les persones “.

El ‘Robutt’, que està basat en les dimensions d’un home de mida mitjana, va ser utilitzat per condensar deu anys de conducció en tan sols tres setmanes com a part de les proves del nou Festa, repetint 25.000 vegades l’acció de seure i aixecar-se. Aquestes noves proves es duran a terme en tots els models Ford per a Europa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *