1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford desenvolupa un avançat sistema d’il•luminació
Ford desenvolupa un avançat sistema d’il•luminació

Ford desenvolupa un avançat sistema d’il•luminació

0
0

Ford està desenvolupant un avançat sistema d’il·luminació que permetrà als conductors identificar amb més facilitat els perills potencials de la carretera.

Sistema Il·lunminació Ford

El sistema d’il·luminació frontal avançat, que funciona mitjançant càmeres, amplia el feix de llum en cruïlles i rotondes per il·luminar millor els perills. Aquesta nova tecnologia ajuda a atreure l’atenció del conductor tant sobre els vianants, els ciclistes i els grans animals que es troben en la direcció de circulació com  fins i tot els que es troben al costat de la carretera.

A més, el sistema també utilitza la informació del GPS per il·luminar millor les corbes i els canvis de rasants d’una determinada ruta. Quan no hi ha la informació del GPS disponible, la tecnologia utilitza una càmera de vídeo frontal que es troba sobre la base del retrovisor que detecta les marques de la calçada i preveu fins a quin punt es tanca un revolt de la carretera, i utilitza aquesta informació per il·luminar aquesta àrea de manera més efectiva.

L’avançat sistema d’il·luminació frontal, que s’ajusta mitjançant càmeres, està construït sobre la base del Sistema d’Il·luminació Adaptativa i del Reconeixement de Senyals de Trànsit.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *