Ford e-transit, totalment elèctrica, lidera el canvi

Ford presenta l’e-Transit, la versió completament elèctrica del furgó de càrrega més venut del món. El nou model va un pas més enllà en tecnologies de connectivitat i serveis, amb la capacitat de la Transit i el suport de la xarxa de concessionaris.

El mòdem de sèrie FordPass Connect ofereix connectivitat i ajuda als usuaris de vehicles comercials a optimitzar l’eficiència de la seva flota, incloent el trobar fàcilment punts de recàrrega i pagar sobre la marxa per usar-los. Les actualitzacions sense fils mantindran actualitzada la navegació i altres sistemes.

El sistema Pro Power Onboard transforma a l’e-Transit en una font mòbil d’energia de fins a 2,3 kW, el que ajuda als usuaris a utilitzar les seves eines i recarregar en el propi lloc en què estan treballant. Una primícia europea en el sector dels vehicles industrials.

L’e-Transit té una autonomia estimada segons el cicle WLTP de fins a 350 km: gairebé el triple de la distància mitjana recorreguda en un dia pels conductors de flotes europeus.

Els costos de manteniment es redueixen fins a un 40 per cent respecte als vehicles dièsel similars; l’e-Transit ofereix un servei de manteniment premium d’un any amb quilometratge il·limitat.

L’e-Transit ofereix als clients europeus una generosa gamma d’opcions de carrosseries, longituds, alçada de sostre i capacitat de càrrega, amb un total de fins a 25 variants. La càrrega pot arribar als 1.616 en el cas de la Transit Van i en 1.967 kg en el cas dels models Transit Xassís Cabina. L’e-Transit està a punt per començar a treballar, i arribarà a la primavera de 2022.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
PRÀCTIC I VERSÀTIL

PRÀCTIC I VERSÀTIL

Les solucions adoptades en la configuració de l’interior, els enginys

Posterior
PRESTACIONS ELEVADES

PRESTACIONS ELEVADES

El CUPRA Formentor disposarà d’una àmplia gamma de motors, incloent versions

També et pot interessar
Total
0
Share