1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford e-transit, totalment elèctrica, lidera el canvi
Ford e-transit, totalment elèctrica, lidera el canvi

Ford e-transit, totalment elèctrica, lidera el canvi

0
0

Ford presenta l’e-Transit, la versió completament elèctrica del furgó de càrrega més venut del món. El nou model va un pas més enllà en tecnologies de connectivitat i serveis, amb la capacitat de la Transit i el suport de la xarxa de concessionaris.

El mòdem de sèrie FordPass Connect ofereix connectivitat i ajuda als usuaris de vehicles comercials a optimitzar l’eficiència de la seva flota, incloent el trobar fàcilment punts de recàrrega i pagar sobre la marxa per usar-los. Les actualitzacions sense fils mantindran actualitzada la navegació i altres sistemes.

El sistema Pro Power Onboard transforma a l’e-Transit en una font mòbil d’energia de fins a 2,3 kW, el que ajuda als usuaris a utilitzar les seves eines i recarregar en el propi lloc en què estan treballant. Una primícia europea en el sector dels vehicles industrials.

L’e-Transit té una autonomia estimada segons el cicle WLTP de fins a 350 km: gairebé el triple de la distància mitjana recorreguda en un dia pels conductors de flotes europeus.

Els costos de manteniment es redueixen fins a un 40 per cent respecte als vehicles dièsel similars; l’e-Transit ofereix un servei de manteniment premium d’un any amb quilometratge il·limitat.

L’e-Transit ofereix als clients europeus una generosa gamma d’opcions de carrosseries, longituds, alçada de sostre i capacitat de càrrega, amb un total de fins a 25 variants. La càrrega pot arribar als 1.616 en el cas de la Transit Van i en 1.967 kg en el cas dels models Transit Xassís Cabina. L’e-Transit està a punt per començar a treballar, i arribarà a la primavera de 2022.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *