FORD EXPLORER: Una bèstia sofisticada

Sí. És una autèntica bèstia parda. Un genuí cotxe americà en format SUV que hem vingut a buscar a Ford Covesa: més de 5 metres, set seients, 457 CV de potència i… ETIQUETA ZERO. El seu nom Explorer, la sisena generació ja, en el qual se li ha acoblat un propulsor de 3 litres i 363 CV, combinat amb un altre motor elèctric de 102 CV, amb una bateria de 10,3 kWh útil per aconseguir una autonomia 0 emissions de fins a 42 kms.

Amb un disseny luxós i sobradament equipat en un model tant salvatge com aquest, l’Explorer té un exterior imponent i elegant a la vegada, amb una sensació bestial de capacitat, sofisticació i versatilitat. I, a més, amb un espai brutal, per a set places, fins a 2.274 litres d’espai de càrrega i amb una capacitat de remolcada de fins a 2.500 kg.

L’interior és molt espaiós, còmode i amb una qualitat excepcional, desbordant amb funcions addicionals de tot tipus i un nivell tecnològic d’avantguarda, amb tots els protocols actuals per a telèfons intel·ligents, pantalles de grans dimensions amb moltíssima informació i sistemes de seguretat que interactúen a la perfecció per complir amb la màxima exigència i optimitzant l’experiència de conducció cada vegada que t’hi poses al volant.

El propulsor d’aquesta bèstia combina a la perfecció capacitat, resistència i màxima eficiència híbrida, sobretot gràcies a una transmissió automàtica de 10 velocitats amb selector de marxes giratori per aconseguir una conducció gratificantment dinàmica, amb un control extraordinari i un domini de la carretera absolut.

Amplíssim per defecte, aquest Ford Explorer ha arribat al mercat amb un equipament únic disponible, l’ST Line, molt complet, amb transmissió integral i amb el qual gaudirem d’una circulació agradable, suau i potent en qualsevol situació. Un model de filosofia americana al 100% acondicionat i perfilat per als exigents gustos europeus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Hyundai Fornells Motor, líder de vendes el 2020, premia els seus agents i col·laboradors

Hyundai Fornells Motor, líder de vendes el 2020, premia els seus agents i col·laboradors

Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a la província de Girona, va rebre

Posterior
Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Del 3 al 6 de maig A continuació us informem dels talls de circulació previstos

També et pot interessar
Total
0
Share