1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford Fiesta: Arriba la setena generació
Ford Fiesta: Arriba la setena generació

Ford Fiesta: Arriba la setena generació

0
0

Aquí teniu la setena generació del nou Ford Fiesta. L’incombustible utilitari de la marca americana que, en aquest cas, és un restilyng profund de l’anterior versió, amb un disseny més expressiu i noves tecnologies de conducció i convivència amb quatre models a escollir: Trend, Titanium, ST-Line i Active.

Està clar que aquest Fiesta té molta més presència, i cada una de les seves versions un estil únic. Des de les pràctiques i refinades de tres i cinc portes per adaptar-se a tots els estils de vida, fins a les més dinàmiques i amb fort caràcter, a les quals, se’ls pot ampliar la seva essència amb paquets Vignale més luxoses.

Per adaptar-se millor als nous temps, el Fiesta adopta noves tecnologies de conducció intel·ligents i connectades, inclosos els nous fars Matrix LED sense reflexos, pantalla central personalitzable de 12,3 polzades i informació de perill local habilitada per FordPass connectada per mòdem.

A tot això, se li ha de sumar que els propulsors ja inclouen versions més respectuoses amb el medi ambient, amb un electrificat EcoBoost Hybrid d’1 litres híbrid de 48V amb potències de 125 i 155 CV, el qual, aconsegueix un òptim consum de combustible sense perdre diversió al volant.

I per qui encara en vulgui més, sempre es pot optar pel rutilant Ford Fiesta ST, el qual, present un disseny realment trencador amb una pintura que no passa desapercebuda, denominada Mean Green, i que compta amb un motor de gasolina EcoBoost d’1.5 litres i 200 CV de potència amb un parell exultant, de 320 Nm.

Per a més informació Ford Covesa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *