1. Home
  2. Proves
  3. Ford Focus 1.5 TDCi
Ford Focus 1.5 TDCi

Ford Focus 1.5 TDCi

0
0

DINAMISME EQUILIBRAT

És dels compactes que millor equivalència té entre l’esportivitat de conducció i la comoditat d’ús. I gràcies a un harmoniós disseny i un propulsor molt aconseguit, aquest Focus 1.5 TDCi transmet un dinamisme equilibrat.

Text: Albert Alsina / Fotos: Ford

NewFordFocus-5door-04
CURA EN ELS DETALLS.

Des del disseny exterior fins a la seva qualitat i esportiu interior, aquest Focus sorprèn gratament per la seva presència dinàmica general.

ESPAIÓS I CÒMODE.

Malgrat ser un compacte, l’interior és diàfan, intuïtiu i espaiós, al mateix temps que lluminós, demostrant una gran comoditat en els seients gràcies a l’acurada ergonomia dels mateixos.

MÉS POTÈNCIA I MILLOR PAR.

És un dels últims motors incorporats en aquest model, sent el 120 CV el que millor resposta ofereix, amb una potència i par més grans gràcies al nou disseny de la cambra de combustió.

CÒMODE I DINÀMIC.

El propulsor sorprèn pel poc nivell de soroll i vibracions que es filtren a l’habitacle, tenint en compte que és dièsel, i les bones aptituds esportives quan es requereix una mica més de ‘marxa’.

CONFIANÇA I RAPIDESA.

La direcció elèctrica transmet confiança i rapidesa de moviments, gràcies també a l’augment de la rigidesa estructural del model, amb la qual cosa s’ha reduït els temps d’espera en els canvis de trajectòria.

TECNOLOGIA AL SERVEI DEL CONDUCTOR.

Els ajuts a la conducció són moltes i constants, destacant els avisadors d’impacte i la recerca i sistema d’aparcament sense mans.

SYNC, TOT PER VEU.

Sorprenent el sistema SYNC de Ford, que permet un avançat control per veu de l’àudio, la navegació, la climatització i dels smartphones.

ENS VA AGRADAR:

Dinamisme i versatilitat durant la conducció

Comoditat interior i ergonomia dels seients

Tecnologia en seguretat i per fer fàcil la vida diària

NO TANT:

Recuperacions a baixes revolucions

 

REVISTA ONLINE APP STORE  GOOGLE PLAY 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *